| ancuta123 a întrebat:

In vacanta, merg intr-o tabara la scoala care tine o saptamana si chiar in saptamana aia imi vine problema. cum fac sa imi mai intarzie?` ca vreauu si euu la piscinaaa!` [ dau funda; ) ]

9 răspunsuri:
| ioanadanny a răspuns:

Parerea mea este ca mai bine folosesti ob.

| Kiddzutsa a răspuns:

Eu, daca ma spal cu apa fierbinte, imi vine mai inainte, iar daca ma spal cu apa rece sau calaie, imi intarzie, 1 zi 2, dar cel mai bine e sa folosesti ob'uri...

| CriCri04 a răspuns:

De intarziat nu stiu cum sa faci. parca erau niste pastile la farmacie. dar daca porti o.b. si ai grija sa il schimbi regulat, nu o sa ai probleme legate de patat, sau sa observe cineva. am purtat si eu in piscina si e foarte ok :*.

| heiii a răspuns:

Mhm...nu fi asa de sigura ca iti va veni chiar atunci.ciclul de obicei este neregulat.nu ai cum sa'l faci sa intarzielaughing cand iti vine..foloseste tampoanele daca vrei sa intri in piscina.altceva nu ai ce sa faci!

| ancuta123 explică:

Da` dar am doar 13 ani. si nu vreau sa ma dezvirginez cu un ob. straight face

| deea3butterfly a răspuns:

Am auzit ca sunt niste medicamente la farmacie care iti vor intarzia menstruatia

| LupulAlb a răspuns:

Lasati ma fata in pace. Auzi cica ob in piscina fac pe mine de ras.Ancutza, sfatuieste-te cu parintii, (mama) va sti ce trebuie facut.

| BlueBird a răspuns:

Nu poti sa intarzii lucrurile acestea. Cel mai bine e sa folosesti o.b.

| bianka03 a răspuns:

N-ai cum sa te dezvirginezi cu un o.b! promit eulaughing