Nu inteleg dc l-ai refuzat daca totusi tii la el, era doa runs arut nu era mare chestie, si plus ca poateiesea ceva
Eu zic sa ii zici in fata ca il palci si dupa aia... evdeti voi!
Sper ca te-am ajutat!:*
@Tumpiricutampirapidarapu noi nu am vorbit de relatie era doar un sarut ...si cred ca eu am inceput din nou sa tin la el, ...si am hotarat sa il resping dar acum nu mai sunt asa sigura de decizie:d
Daca esti convinsa ca el nu se gandeste la tine ca la o posibila iubita atunci ai procedat foarte bine. Dar avand in vedere ca tu tii la el, ai putea sa-ti exprimi sentimentele si sa-i spui ca iti pare rau ca l-ai respins dar nu vroiai sa suferi mai mult. Nu ai nimic de pierdut.
Draguts trebuie sa. l saruti , cine stie poate iesea ceva eu in mom asta sunt cam derutata.am fost cu un baiat 1 un jumate timp l.am cunoscut pe mess am ajuns sa ne iubim sau cel putin eu sa. l iubesc in fine el tot imi spunea ca ma iubeste si ca ar vrea sa plecam aman2 chestii d'astea faza e ca eu am vazut tot in el iar cand a venit iar era schimbat incepuse sa ridice mana la mine si sa-mi reproseze ca nu i.am dem ca. l iubesc iar eu nu stiam ce sa mai fac ca sa fie bine ne.am desp si am aflat ca el luna aceasta face 9 luni cu o fata cu care a avut o legatura in spania mi. a spus ca nu mai are nici o trebuie cu ea, iar eu ca prostuta l.am creuzt. si acum sa aflu asemenea lucru sincer e cam dureros si nu ma asteptam dl el sa faca asta acum simt ca imi lipseste, dar pe de. oparte simt si ura pentru el pentru ce mi. a facut nujt ce sa fac ca sa trec odata peste prea aiurea iubirea asta [-x !
Da adica ma refer chiar si tu ai zis ca sunt multe lucruri necompatibile daca tu ai realizat asta si acum ai avut puterea sa-l respingi de ce crezi ca o relatie cu el ar merge?