| Kidd ♡ a întrebat:

In vara am fost cu un baiat dar mam desp de el si de cateva zile imi tot cere poje cu mine si imi zice ca sunt frumoasa si chiar m-a intrebat daca vr sa fiu cu el si eu i-am zis ca da pentru ca si eu mai simt ceva pentru el... voi credety ca mai simte ceva pentru mine sau doar isi bate joc de mine? plzzz spenetymy parerea voastra

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pai fa ceea ce simti, daca inca tii la el merita sa incerci, de ce sa ratezi ocazia de a fi iar cu el? Fa cum crezi ca e mai bine, incercare moarte nu are, dati-va intalnire, discutati fata in fata sa va lamuriti sentimentle si sa vedeti ce ramane de facut, eu as accepta in locul tau daca as sti ca tin la el si el imi propune sa fiu cu el, dar faza e ca trebuie sa vb intre 4 ochi nu pe mess sau la telefon sau prin intermediul altora, voi trebuie sa lamuriti cum sta treaba, poate ca va veti impaca si veti avea o relatie frumoasa, asta ramane de vazut.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Situatia asta s-ar rezolva foarte usor daca te-ai duce la o intalnire cu el si l-ai provoca la o discutie fata in fata ca pe mess poate spune orice

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Doar el stie daca chiar ii place de tine sau nu.stai cu el dar incearca sa nu pui suflet fii mai indiferenta si pe parcurs vezii daca tine la tine

| constantyna a răspuns:

Iti cere poze cu tine? Vezi daca nu cumva are un interes sa obtina poze cu fete frumoase, pentru a le posta sau vinde pe internet, sa ai in vedere si varianta asta, tu singura decizi ce vei face, in context!

| udarb a răspuns:

Eu cred ca acest baiat este un baiat care vrea sa intre in patul tau, asa ca nu pune urechea la toate vrajelile lui si asculta cu mare atentie ce are de zis.