anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În vara lui 2022 m-am întâlnit din întâmplare cu o prietenă cu care mai ieșeam acum vreo 12 ani.
Ea mi-a zis ca e logodită cu un american.
Faza e ca în martie am ieșit cu ea la film ca am crezut ca nu mai e cu tipul respectiv.
Și de atunci până acum e vedem la cam doua săptămâni.
Nu știu ce sa fac, să o las în pace sau să fiu mai direct cu ea sa o sărut sau iau în brațe?
Sau să vină de la sine?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pe ăla il vede rar. Poate vrea si altceva dar tu nu indraznesti.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Exista niste chestii numite moralitate, bun simt si/sau respect, care ar trebui sa te impiedice din a te baga peste o relatie sau o logodna, in cazul de fata.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă este logodita și se vede cu americanul, tu de ce îți pierzi timpul cu ea? Las-o în pace si tu găsește-ți o fata cu care sa ai o relatie frumoasa.

| Ilovedinero a răspuns:

Intreabă daca este sau nu logodita. Daca este o lași in pace. Daca nu da-i inainte

| NataLee a răspuns (pentru Ilovedinero):

Ea încă e, dar se vede cu el o dată pe an. Și nu am menționat în întrebare, de multe ori, ea mă sună să ieșim

| Ilovedinero a răspuns (pentru NataLee):

Ar fi bine sa iti vezi de treaba. Daca chiar vrei sa faci casa, copii cu ea nu iti va fi niciodata loiala caci prin inselat te-a cunoscut si pe tine.Pe langa asta iubi iti poate sparge dantura si chiar nu merita sa te bagi.Sunt milioane de fete pe planetă

| CarmenFlorea a răspuns:

Daca este cu tipul ala las-o in pace.