anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In viziunea voastra, care ar fi cea mai pasionala si incitanta partida de sex? Cum ar fi decorul, ce ati face?

Va rog, fara cuvinte obscene.

Răspuns Câştigător
| Darkmagic a răspuns:

La ce naiba va trebuie voua lumanari, mese sau piscine?
Ca sa va simtiti ca intr-un film in care nu ati jucat niciodata?
O experienta care m-a marcat mult timp a fost dragostea intr-o noapte ploioasa, in tren, la frontiera dintre Ungaria si Austria... DAR, daca stii sa iubesti, gasesti "pasionalul" ala si-ntr-un lift. big grin

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Elvina a răspuns:

Intr-un pat sub forma de inimioara, sampanie, ciocolata, capsuni, muzica, lenjerie sexy, un preludiu lung.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aveţi grijă, că dacă daţi şi lumânările alea jos de pe masă cu prea multă fervoare, s-ar putea să luaţi foc.
La propriu.

| Zeref a răspuns:

4 pereti, un pat, un bec si o masa.Cand ea intra scoti badarânga si o trantesti de masa.Eu cred ca e foarte romantic si incitant.

| ILIoN a răspuns (pentru Zeref):

Foarte incitant

| Zeref a răspuns (pentru ILIoN):

Eu cred ca merit o funditawinking

| ILIoN a răspuns (pentru Zeref):

Si eu cred.

Răspuns utilizator avertizat
| ILIoN a răspuns (pentru claudiu2386):

happy romantic pe naiba!

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Pai,sa te i-a valul asa pe strada si cand esti dezbracat tot si iti faci de cap sa vina lumea asa sa se uite la voi si dupa sa vina si ProTV-ul si sa va filmezelaughing

| StefanXy a răspuns:

Uzi,pe plaja cu un foc lana, noaptea.

| MariaLOL a răspuns:

Nu mai conteaza decorul cat timp partenerul iti ofera placere tongue si eu as prefera o partida de sex in piscina, sau pe malul marii (la rasarit). Daca ai varsta, incearca!

Întrebări similare