| Delusion a întrebat:

În zilele fertile ale ciclului, eu și prietenul meu ne-am masturbat reciproc. El a umblat cu degetele în vagin. Acum, când mai am 4-5 zile până la data de începe a menstruației, am inceput sa am simptome premenstruale. Durerile de burtă, sâni sensibili, toate par normale, dar se poate sa fie semne de sarcină, in cazul in care ar fi avut el atunci ceva pe mana? Simptomele de sarcină apar așa repede și sunt exact ca cele premenstruale? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In acest moment al ciclului menstrual, este IMPOSIBIL sa apara simptome de sarcina fiindca asa ceva POT EXISTA numai in cazul in care exista o sarcinasi aceasta ajunge la varsta de minim 6-7 saptamani. Insa pot sa inceapa sa apara simptomele premenstruale care sunt considerate ca fiind normale si aproape intotdeauna semnele care anunta lipsa sarcinii si in acelasi timp si inceperea menstruatiei in zilele urmatoare. Multa sanatate!

| Delusion explică (pentru corbulalbrosu):

Deci simptomele nu se pot suprapune oarecum. Nu știam, va mulțumesc mult!

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Simptomele de sarcina nu apar asa repede cum crezi tu. Ele apar la circa o luna de la ultimul act sexual.

| Quassaar a răspuns:

Când un cuplu este căsătorit toată lumea le spune: pune-ti mâna și face-ti copii. Din fericire doar mana nu este îndeajuns. Stai liniștită și bucurați-vă de adolescență.

| Delusion explică (pentru Quassaar):

Mulțumesc frumos de răspuns!