anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ziua de azi cand fetele isi incep viata sexuala la 12-13 ani, e deplasat ca un baiat sa vrea o virgina pentru casatorie? Si totusi daca un baiat vrea o virgina, unde sa o gaseasca? Vrea o virgina sa fie fericita si apreciata pentru ce are de oferit, sau vrea doar sa scape de virginitate pentru ca o considera o povara? Vad intrebari de genu " cum sa nu isi dea seama ca-s virgina". "cum sa scapa de asta" etc.

Răspuns Câştigător
| lolytagirl a răspuns:

Hey.eu sunt fata si scuza-ma ca ma bag.Dar asta gandesc si eu in situatia mea mai vor baietii fete virgine cu care sa aiba o relatie nu o aventura.sincera sa fiu am intalnit multi baietii si prieteni de ai mei baietii care fug de relatia cu o virgina din pacate pentru fetele care vor relatii de lunga durata ...si ca sa iti raspund la intrebare da clar din punctul meu de vedere o virgina vrea sa fie fericita si apreciata pentru lucrul asta.

| mario43 a răspuns (pentru lolytagirl):

Daca o virgina vrea sa fie fericita trebuie sa nu idsi caute partenrrul prin cluburi sau baruri, ca acolo sigur nu-l gaseste. Si de asemenea trebuie sa ocoleasca baietii de bani gata cu masini scumpe (astia o sa o insele si o sa o paraseasca imediat dupa ce o a), sa ocoleasca baietii cu cubulete care toata ziua stau la ala si deci nu au nevoie sa mearga la serviciu (deci sunt tot de bani gata, ca cineva ii sustine financiar, si au multe tentatii deci o vor insela) si sa ocoleasca disperatii, handicapatii si divortatii frustrati din alte relatii. Daca face toate astea, va fi fericta. De exemplu eu nu intru in niciuna din categoriile de mai sus si ma simt foarte bine asa cum sunt.

4 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

N-am avut in veci mila de prosti.

| lo a răspuns:

Acum ceva timp m-am legat si eu de acest subiect mai exact copii care isi incep viata sexuala la varste tot mai fragede fara sa aiba macar habar cu ce se mananca sexul.Nu am primit niciun raspun apreciabil ci din contra toti mi-au sarit in cap sa nu ma bag in vietile altora ci sa-mi vad de viata mea.Eu de fapt doream sa trag un semnal de alarma la ceea ce se intampla pentru ca in momentul cand au probleme gen :m-a parasit partenerul/a, a aflat mama, aparitia sarcinii. atunci devin toti copii cuminti care doar au gresit.Mai sunt si fete cu capul pe umeri care reusesc sa isi pastreze virginitatea pana la o varsta adecvata dar cred ca din ce in ce mai putine.Totusi sa nu generalizam, destul de multe fete sufera deceptii cumplite dupa ce se lasa pacalite de anumiti indivizi dubiosi.Deci o parte din vina o poarta si baietii care nu vad altceva decat sex si fac presiuni asupra fetelor iar ele toante fara experienta vietii pica.Iar aici intervine si rusinea fetei"m-a f. m-a parasit si eu ce fac acum, cum ascund ca nu mai sunt virgina?"Sunt fel de fel de cazuri trebuie sa intelegi fata si sa nu o etichetezi dupa virginitate.

| SteauaNordului a răspuns:

Hey! Stoop. Gasesti virgine fara numar care au si 26 ani happy
dar iti spun ca nu ajungi la casatorie fara sa o ai macar odata inainte. Nu e deplasat. e normal. Eu te sustin. Virginitatea nu e o povara. E o fixatie in capul tinerelor