Nu este adevarat. Am 17 ani si nu am avut nici un iubit si sti dc? pentru ca toti cei pe care i-am cunoscut, toti din jurul meu admirau fetele doar pentru marimea sanilor si a fundului, ori eu nu caut astfel de persoane. Sau cunosc fete 15-16 ani care si-au pus-o cu tot cartierul [chiar cele mai bune prietene ale mele]. Mi se pare ingrozitor, iti spun sincer! Mi-as dori sa gasesc pe cineva care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt sau macar sa-i pese 5% din cat mi-ar pasa mie de el. Dc spun asta? pentru ca nu toate suntem asa cum crezi tu!
Nu-i adevarat. Astea iti trebuie pentru o fufa. Pentru o iubita iti trebuie alt material. Inclusiv ea trebuie sa fie din alt material.
Bravo @Ewa.
Daca asta crezi tu, inseamna ca esti ingust la minte si ca nu meriti sa irosesti timpul celor ce posteaza aici. Nu am nici penisul de 15 metrii si nici nu sunt milionar, totusi am avut destule iubite. Si asta pentru ca pot lega doua cuvinte frumoase in fata unei fete, lucru pe care tu sigur nu il poti face.
Eu am un milion de lei vechi si un penis mai mic decat zice asta... sunt retardat?
De acord
Eu am vrut sa pun aceasta intrebare asa la 'misto', vruiam sa vad si eu cu ce insulte veniti.Si apropo, respect fetele, niciodata nu am avut ganduri din astea despre fete si nici nu o sa am.A fost o intrebare pusa din lipsa de ocupatie dar se pare ca voi ati cam pus-o la suflet.Wow, ce romani frate.
Deci, in ziua de azi, fetele(10-20ani)viseaza la asa ceva, dar nu trebuie caracterizate toate prin aceasta atitudine. Daca o fata te place pentru ceea ce esti, aceea te place intr-adevar, in schimb daca te lace pentru bani, muschi, masini, case, putere, treapta ierarhica in societate sau altele, nu te place...e doar o iluzie...
Nu neaparat.Nu trebuie sa bagi toate fetele in aceeasi oala. Dragostea nu tine cont de situatia materiala sau alte chestii...Acum depinde de fata si de conceptiile ei. Oricum, un baiat trebuie sa aiba grija la ce alege, la fel si in cazul unei fete.
In ziua de azi mai exista cateva fete normale.Pentru a avea o iubita NORMALA trebuie sa o cuceresti cu defectele cat si cu perfectiunile tale. Trebuie sa ai un suflet bun, daca nu-l ai si ea il are, atunci nu ai rezolvat nimic. Daca tu nu-l ai si nici ea nu-l are puteti sa va casatoriti.
Nu, nu trebuie..sunt fata si iubitul meu nu e/ are nici una nici alta..Este un baiat simplu, nu este Fat-Frumos.M-a cucerit prin amuzament, flirt etc...SUCCES!
anonim_4396 întreabă: