anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In zona unde locuiesc eu erau niste fete si niste baieti. Bine... cu acestia mai vorbeam uneori cand mai ieseam seara. Asta fiind acum 3-4 ani. De atunci nu ne-am mai vazut decat din mers si deseori nici nu ne salutam. Inainte vorbeam doar asa distantiat (eram mai mic, 14-15 ani) Dar nu ceva ca sa ne intelegem ca un grup. Ei erau grupul lor eu eram mai singur. Acum au devenit mai cu "nasu pe sus" si na!

Acum S-au mai maturizat si ei si totusi eu si ceilalti baieti cu care vorbeam inainte nu tinem legatura. Rareori cand ma mai duc la magazin, ii mai vad si daca ne salutam bine daca nu, iar bine. Dar de obicei mai salut eu.

Cat despre fete? una singura, care este sora unuia din baieti o mai salut dar rar pentru ca nu ne vedem mai deloc.

Mai este o fata mai mica, cred ca are 15-16 ani acum. Inainte mai vorbeam cu ea aiureli de'ale noastre. Dar acum am inceput sa o vad mai des dar nu ne salutam. Doar ca uneori cand trece pe langa mine sau invers se uita putin la mine.
Ar trebui ca sa o intreb de vorba sau ceva? Poate daca o intreb ceva pare aiurea din partea mea. Sa ii zic ceva si ea sa se uite luung la mine.

Si ar mai fi niste fete care stau putin mai sus de mine. DOar le stiu din vedere, dar nu am vorbit niciodata. Ce ar trebui sa faci in situatile astea?

1 răspuns:
| Elena_4068 a răspuns:

O situatie complicata dar depinde din ce fel de grup fac parte si daca vrei sa vorbesti cu ea intreab-o ceva care ar putea s-o intereseze nu stiu ceva important pentru ea [depinde de stilul care il are fata].