| Bianca_papusha a întrebat:

Inainte am avut o relatie cu un baiat desi ne vedeam numai vara cand mergeam eu la ai mei in vacanta...Cand veneam in tara totul se ducea pe rapa distanta era de vina in satul in care locuia el nu avea semnalcryingasta o tinut cam 3 ani mai exact 3 veri). Era minunat A fost prima iubire...Desi acum am o relatie foarte frumoasa cu un baiat care ma iubeste enorm.De ce imi aduc mereu aminte de fostul? Niki bratara de la el nu o pot da jos de la manasadma simt groaznik fara easadAcum am ocazia sa merg iarasi al ai mei(doar e vacanata)dar NU o mai fac, din dorinta de-a nul revedea
Insa nu stiu ce-i cu minesad

Răspuns Câştigător
| TąNyą a răspuns:

Hmm nu te mai speria! Incearca sa dai bratara jos sa vezi ca o sa uiti de ea in timp si te vei simti bine.

Deeiu` a zis bine vezi daca poti sa-l iei asa vei sta impreuna cu el.

Esti doar confuza, a fost prima dragoste e normal, dar gandeste-te ca acum ai un baiat care te iubeste mult. si banuiesc ca sunteti de mult impreuna si va vedeti, vorbiti zilnic, etc. De ce sa-l lasi pe el cand ai "tot" ce-ti doresti alaturi de el pentru fostul' cu care nu poti vorbi si sa te vezi cu el decat 3 luni vara?! El poate in timpu' asta si-a facut noi prietene. si a uitat de tine.

2. De ce sa lasi bratele care te protejeaza si te iubesc mult pentru un fost cu care n-ai siguranta?

Eu zic sa ramai cu actualu.

1 răspuns:
| Deeiu a răspuns:

Nu te pedepsi prin a nu-ti mai vedea rudele (pe care le vezi odata pe an) din cauza lui.
Bun, ti-e frica sa-l vezi?
Evita-l, asa va intelege ca totu' s-a terminat si fiecare are o noua viata, relatie(asta in cazu' tautongue)
In legatura cu ce simti pentru el, crede-ma ca tu esti doar confuza, si cred ca ai face o mare greseala daca l-ai lasa pe baiatu' cu care esti acum pentru fostul'straight face
El e trecut! noi traim in prezenthappy
Obisnuieste-te cu ideea ca nu au fost decat niste "aventuri". bun a fost primul', si?
Asta inseamna ca vei plange dupa el pana la batranete?laughing
Suntem fete, cum baieti(unii) se pot ridica din "praf" asta vom face si noiwinking
Te pup:*. ai grija de tine.si inca ceva.
Vezi poate poti sa-l iei pe actualu' cu tine, in vacanta, la ai tai.
Asa... o sa schimbi multe lucruritongue
>big grin