anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inainte de a iesi de pe mess m-au intrebat doi amici daca vreau sa fiu cu iei.si nu ma attage niciunul dar nu vreau sa ii ranesc... In achimb imi place de un alt baiat. ce sa fac?
Ms anticipat:-Xkiss

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Sfatul meu este sa iti urmezi propria dorinta. Daca nu vrei sa iesi cu cei doi, atunci sa nu o faci. II vei multumi pe ei, dar tu vei ramane cu gandul la baiatul de care iti place.
Explica-le ca deocamdata preferi sa nu faci acest pas, din motive personale. Sunt sigura ca vor intelege!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iesi doar cu baiatul de care iti place. Acei amici ai tai vor sa te duca la pat

| Razvan a răspuns:

Hai mă blondinoookiss
Nu vrei să ieşi cu mine?

| Iulian94 a răspuns:

Pai vb cu iei si zile ( Imi pare rau dar nu simt nimic pentru tine straight face. Si nu imi doresc o relatie cu tine acum. SAU Scz dar momentan iubesc pe un baiat sau le zici ca esti cu alt baiat... Funda?hee hee

| PandaCrusher a răspuns:

Ar fi bine sa le explici frumos celor doi baieti ca nu vrei sa fi, cauta-ti cuvintele inainte de a o face ca sa nu-i ranesti.
In legatura cu baiatul pe care il placi, incearca sa-i atragi atentia sa te observe mai mult si sigur te va baga in seama daca vei face o treaba buna.
Iti doresc succes!
Sper ca te-am ajutat!
happy

| AmericanHistoryX a răspuns:

Acum crezi ca toti baietii care te invita in oras vor sa aiba o relatie cu tine? si ai zis ca iti place de alt baiat, deci nu esti cu el...pai daca ala sta in casa si nu iese, nu te invita, sau iti zice sa nu iesi il asculti? eu sincer am mai multe prietene decat prieteni si ne intelegem foarte bine, iesim in oras si radem o noapte intreaga.nu trebuie sa te agiti ca aia te-o invitat, poate erau doar amabili si daca iesiai si vedeai ca incep sa exagereze, plecai acasa si gata
ceao big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow...destul de complicata treaba, incearca sa-i refuzi p cei 2 in asa fel incat sa nu-i ranesti(nu am nici o idee cum sa faci asta), iar in ce te priveste al 3-lea casa de piatra big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mentionez... pune-te intotdeauna p tine p primul loc... o sa ai mult de suferit daca vrei sa multumesti pe altii intai si apoi pe tine