| SameMistake a întrebat:

Inainte de a pune intrebarea propriu-zisa, specific ca am o relatie stabila si serioasa, si sunt majora.
In urma cu 3 luni, am avut un accident sexual si s-a rupt prezervativul, chiar in perioada mea fertila. Prezervativul era Durex, nu folosim niciodata alta marca. Ideea este ca am reusit sa trec cu bine de asta, prin pastila de a doua zi, vizite la ginecolog s.a.m.d.
Acum, exista doua posibilitati pentru ruperea prezervativului in cazul nostru:
1. Partida a durat in jur de 45 de minute, iar dupa o pozitie in picioare, prezervativul era uscat. (Desi eu chiar am o "problema" si de multe ori se intampla sa fiu prea umeda; dar oricat de umeda eram, prezervativul era tot uscat)
2. Data expirarii era decembrie 2015, in timp ce in majoritatea centrelor comerciale sau farmaciilor, data expirarii prezervativelor la momentul acesta este 2018.

Acum problema este ca de fiecare data cand partida dureaza mai mult de 30-40 min, prezervativul se usuca si ne e teama sa terminam asa. Oare prezervativele nu sunt facute pentru partide cat mai lungi si mai placute? Ca doar, la unii dureaza si mai mult si nu au probleme. Mentionez ca am incercat multe tipuri de prezervative(toate de la Durex), si la toate se intampla sa se usuce.
Oare am fost noi traumatizati, si de atunci avem obsesia asta sa nu se usuce prezervativul, sau asa e normal sa fie dupa atatea minute? Credeti ca ar merita sa incercam sa isi dea drumul asa, cu el uscat?
Multumesc pentru timpul acordat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va duce capul sa il schimbati in timpul partidei? simplu. si nu dureaza 30 de secunde, asa ca nu dispare nici "placerea" nici dorinta.

3 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Dac-o faci cu orele, e posibil sa-ti mai scada excitatia la un moment dat, ca esti om si mai obosesti. Prezervativele se mai rup, acum nu trebuie sa faceti o obsesie din asta. Calculeaza-ti si tu data ovulatiei si aveti grija ca in perioada aceea sa n-o mai faceti sau sa folositi metoda coitului intrerupt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca dupa un timp, vaginul tau devine uscat, ar putea sa fie din cauza ca iti pierzi excitarea ori ai alte probleme de sanatate si chiar trebuie sa mergi la ginecolog.

"Credeti ca ar merita sa incercam sa isi dea drumul asa, cu el uscat?"
Raspunsul este: NU, este o greseala fatala, risti sa ramai insarcinta extrem de usor!

| Lavii007 a răspuns:

E posibil sa nu fi destul de excitata. Ca sa nu mai stati cu stres, ati putea folosi lubrifiant.