Nu putem sa iti spunem daca sa te desparti de ea, sau nu... asta doar tu poti sa decizi, ar fi si absurd sa intervenim intr-un asa fel.
Iar "speranta" ca se va schimba, nu vine niciodata singura (sau poate doar in putine cazuri).
Solutia pe care o vad eu, ar fi sa vorbesti cu ea, ii spui sincer (si te asiguri ca intelege acest mesaj) ca tie nu imi place aceasta situatie, spui exact ce gandesti, ii explici frumos cum si ce nu iti place. Este dreptul tau sa fii fericit intr-o relatie, iar daca nu se poate... asta este, pui punct.
Ii spui ca nu vrei sa mai continui relatia asa, daca nu face ceva in privinta asta. Daca face, atunci o sa fie totul bine, si probabil o sa se intoarca iar la acest comportament, motiv pentru care o sa vorbiti iar. Daca nu se mai intoarce... si mai bine.
Iar daca nu se schimba, si nu intelege mesajul pe care il transmiti si insinueaza ea altceva... atunci asta este, te desparti si gata.
Oricum, atitudinea ei imi pare de copil, mai ales cand iti spune despre fostul ei, ceea ce este absurd, nu ar trebui facuta o comparare.
Te felicit pentru ca esti asa si iti faci griji, iar daca o sa fie cazul sa va despartiti sau nu, iti doresc sa gasesti exact ceea ce cauti (cu toate ca o sa gasesti asta).
Numai bine si mult succes iti doresc! ^_^
Las-o boss pe drumul ei, mergi si gaaeste-ti una cu care sa fii fericit.
Nu vezi ca stai cu ea pentru ca ai temdinte masochiste?
Da-i drumul... nu mai pierde timpul. Spune-i pa si gata, treci la una care te asteapta si te va dori asa cum esti.
Bă voi vă comportați de parcă ați fi împreună de vreo 15 ani nu de 1 lună. Așa nu merge și zic să-i pui punct. Faptul că are sau nu sesiune este absolut irelevant.
Da-o dracu de tampita. E dusa rau. Ii e dor de banii si *** aluia. De tine doar isi bate joc. Nu se va schimba deloc.
Las-o sa sufere. Ce daca se afla in sesiune? E o scarba, nu tine deloc la tine. Meriti o fata normala la cap nu o descreierata nebuna de legat.
Dacă iubești cu adevărat din tot sufletul și inima ta nu renunța la ea nu ai de ce nu contează trecutul ei nu contează dacă are copii nu contează dacă multe altele dacă iubești cu adevărat din tot sufletul și Inima Ta Nu renunța la ia absolut niciodată
Raspunsul la prima intrebare e acum (chiar acum pune mana pe telefon, stabileste o intalnire si dai papucii)
Realitatea e ca mandra nu a trecut inca peste fostul, si tu esti doar un pansament de care isi bate joc. Nu are incredere in tine si nu te respecta. De ce sa mai pierzi timpul?
Ii spui frumos fetei ca ai obosit sa astepti increderea ei. Dorestei mult noroc in a gasi persoana potrivita pentru ea. Apoi rupe toate legaturile cu ea.
E posibil sa realizeze ce tampa e ca te-a lasat sa pleci si sa te caute dupa o perioada, si atunci vei avea de hotarat daca mai merita sau nu increderea ta.
Nu esti tu responsabil de nicio traumă de a ei si nici nu ai un motiv sa te invinovatesti, felul cum se comporta cu tine denotă clar cat e de imatura, si sa ti l dea exemplu pe fostul mi se pare si mai scarbos, chiar iti dai seama si tu ca nu merita, sa se schimbe ceva? crezi ca o sa duca undeva? Iti sugerez sa nu te mai complici, bye