| Crissu84 a întrebat:

Inainte de intrebare e povestea. O cunosc pe ea (Andreea) din 2005. Totul a mers bine pana in martie 2013 cand ceva s-a rupt brusc! Pur si simplu voiam sa o astept cu flori cand se intorcea de la un drum din tara cu job-ul. Se facea ca mi-a spus ca intarzie din cauza drumului (DN1) si mi-a dat mesaj ca incearca sa ajunga. Am raspuns ca pot astepta o vreme la locul stabilit. Am asteptat vreo ora cand primesc un nou mesaj spunand ca nu poate ajunge. I-am raspuns cu un mesaj in care recunosc ca am scris ca m-a dezamagit. Fara sa mai zica ceva m-am pomenit a doua zi cu un mail in care imi zicea ca sa nu mai iau legatura cu ea "daca stiu ce e bine". Am incercat a doua zi o singura data sa o fac sa imi zica ceva! Apoi nu am mai cautat-o. Deloc! 2 ani si peste trei luni! Am suferit enorm! ceva din mine MURISE! Fara sa vreau saptamana trecuta am vazut prin prieteni pe facebook ca ea se duce vineri intr-un loc sa se distreze. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus acolo si eu! M-am uitat vreo ora din umbra la ea, ma innebunea auzindu-i vocea! Apoi m-am apropiat si in final cand era printre persoane dragi ei de multi ani am ajuns la 2 metri de ea. In fata mea aparuse cineva (care ma prezentase ei si in 2005) care mi-a intins mana sa dam noroc. Apoi am intrebat timid...Pot sa fac o poza cu Andreea?! El a strigat-o! "Andreea". Ea vorbea cu cineva dar dupa cateva secunde ea s-a intors parca neintelegand apoi el a tras-o usor de maneca si i-a facut semn. Andreea atunci a venit la mine. M-a luat langa ea, am facut poza si mi-a zis: "Ma bucur ca ai venit!" Am ramas interzis atunci! Am zis ca e o minune. Luni intregi m-am gandit de ce se terminase?! Ce a facut-o sa omoare totul asa brusc? Ma gandisem ca poate cauta un motiv si atunci il dadusem. dar acum erau intrebari si mai mari. Se schimbase de la trecerea timpului? Sau poate era ceva de fatada ca era acolo langa cei dragi...in fine intrebarea mea ar fi, mai ales pentru fete, CE GANDESTE ANDREEA?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Tu ai gresit si nu odata, ci de trei ori.
Ai stat 8 ani intr-o relatie fara sa misti nimic? Mutat impreuna? Casatorie? Fata ar vrea o relatie serioasa, nu sa piarda vremea.
Ea venea de la un drum de rahat, era poate obosita si nervoasa si in loc sa o intelegi ai mai pus si tu un pic de gaz peste foc si i-ai aratat cat de egoist esti.
Dupa care, a treia greseala, nu ai insistat de loc sa o "recuperezi". Mesajul pe care i l-ai transmis a fost ca nu iti pasa de ea. Nu ea a omorat, tu ai omorat.
Nu pot sti ce gandeste, poate este doar politicoasa. Ce voiai, sa te injure? Dupa ceea ce s-a intamplat intre voi, nu cred ca va mai dori o relatie cu tine. Dar tu poti sa incerci sa ii trimiti un buchet de flori si sa o inviti la o plimbare daca tot mai tii la ea. Se spune ca la barza chioara ii face Dumnezeu cuib, poate ai norocul sa mai simta ceva pentru tine.

| Crissu84 explică (pentru SkyPilot):

In ansamblu ce ai scris e adevarat. Da, am fost foarte neinspirat atunci cand am fortat lucrurile in acea zi nefericita. Da, poate ar fi trebuit sa o caut cand mi-a zis s-o las dar nu am facut-o dupa principiul care zice, daca o iubesti elibereaz-o. Asa a fost eu, am vrut sa-i dau timpul pe care-l cerea. Cat despre prima greseala cum zici tu: de ce nu "am miscat nimic" explicatia in acest caz e f simpla. Nu e o situatie care sa pot sa "misc" ceva daca intelegi. Eu as fi vrut inca din prima vara sa o fac a mea, sa aleaga...altceva. Dormeam cu ea noapte de noapte...in fine. Nu am ascuns ca am gresit fata de ea dar sunt convins ca nu a uitat atatea amintiri! Eu categoric nici nu as putea sa le uit! Cat despre ultima ta fraza, asta e si speranta mea!

| SkyPilot a răspuns (pentru Crissu84):

Iti doresc mult succes! Nu cunosc fata, stiu doar ce ne-ai spus tu. Daca nu incerci, ai sa regret toaata viata. Macar stii ca ai facut ce trebuia.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mi mila de tine jalnic sa te milogesti atata dupa o fata sincer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate nimeni sa iti zica cum gandeste ea. De ce nu o intrebi clar in loc sa stai sa suferi in tacere? Intreab-o daca ar fi de acord sa mai incercati o data, daca mai simte ceva pentru tine. Ca sa stii ce ai de facut. Au trecut atatia ani si ar fi bine sa stii ce ai de facut. Se pare ca ea stie deja. Isi vede de viata. Poate e cu altcineva sau a fost in tot timpul asta.

| Crissu84 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca isi vede de viata ei. Nu e o noutate. Ceea ce lipseste din peisajul de dinainte sunt eu, de asta sufar in tacere, de dragul ei nu vreau sa complic lucrurile.

| SkyPilot a răspuns (pentru Crissu84):

Daca nu stii clar ca are pe altcineva, complica-le! Daca are, probabil ca ar fi mai bine sa o lasi in pace.