| Alinnnnnna a întrebat:

Inainte de toate va rog sa nu ma judecati, pentrica orivine dintre voi se poate afla intr-o situatie asemanatoare. In septembrie am luat de 2 ori pastila de a doua zi, da! Stiu ca nu e voie decit la 6 luni diferenta, insa a fost. Iar in noiembrie am aflat ca sint insarcinata, si am avortat, asa cum nu sint inca pregatita si sint studenta in alta tara. Recent, cu 2 zile in urma am avut un act sexual cu prietenul meu, in fine s-a rupt prezervativul. Insa el nu a ejaculat in mine. Eu insa imi fac oricum griji, insa nu-mi pot permite s iau pastila de a doua zi pu ca organismul meu nu va mai rezista. Medicul meu e in vacanta, se intoarce doar in citeva zile si ma tem ca va fi prea tirziu. Nu stiu ce sa fac! Dati-mi un sfat please!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asteapta (ne)linistita intoarcerea medicui tau. In conditiile tale, si nu numai, nu te poti baza pe sfaturile provenite din "gura lumii".

| Fatamuntilor a răspuns:

NU te judecam, dar nici de laudat nu poate fi vorba.
Habar nu ai de masuri de contraceptie, de sex...
Cu un avort, cu pastile luate la aiurea, ce mai doresti? Inca un avort?
Cel mai bine e o discutie cu ginecologul tau

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Dupa o nelegiuire urmeaza alta si alta, cand o sa constientizezi ca trupul tau nu e facut pentru a pacatui

| ywar a răspuns:

Se pare ca nu ai invatat nimic din experientele nefericite anterioare. Noi nu suntem nici doctori, nici vindecatori de suflet. Iti bati joc de viata ta sie pacat, mare pacat.

| Alcyon a răspuns:

Daca n-a ejaculat, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Poate ar fi bine sa gasesti o alta metoda de protectie, fiindca se pare ca prezervativul nu e pentru tine. De ce nu mergi la medic sa-ti prescrie AC? Sau un sterilet?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avorturi la greu si pastila de a doua zi, tot la greu. Esti cel putin inconstienta iar prietenul tau e un om de nimic daca iti face asta in mod repetat. Daca ai avea un strop de creier in capatana aceea seaca, ai inceta cu prostiile iar prietenul tau, daca ar tine macar putin la tine ar lua masurile potrivite pentru a te impiedica sa-ti faci rau. Sfatul meu? Castrati-va amandoi si fugiti pe o insula pustie!