Hmm. cea mai simplă variantă este să creşti.
Vei vedea că dragostea e ceva mult mai intens de atât...
Cati ani ai? Eu am avut primul prieten la 12 ani . Nu te descuraja, exista acolo undeva, un baietel si pentru tine. Lasa'mi idul/emailul tau pe privat daca vrei.
Ahhh. ancutzza10 mai atins la inima.Aceasi situatie o am si eu...sunt indragostita nebuneste de justin bieber.Am 15 ani si simt ca nu mai pot trai. Un baiat asa frumos si talentat nu am vazut niciodata.Simt ca nu mai am dc trai.Stiu ca nu va fi al meu niciodata, dar totusi nu ma pot abtine si plang intruna. Dc oare il iubesc?!?
Justin bieber are 16 ani acu.si oricum nu se uita el la toate fetele mai ales la cele din romania.[ sunt frumoase fetele din romania... dar suntem prea bune pentru el] si el o are acolo pe caitlin si pe kim kardashian. si mai multe, daca o avea el concert in romania. o vedea el atunci cat se frumoase sunt fetele din romania asa ca poti sa visezi la alt baiat
P. S:-sunt fan justin bieber. love him
Buna! eu am 12 ani si am un iubit.eu i-am spus mamei mele despre asta si a fost de acord, a spus ca daca il iubesc atat de mult pot ramane cu el, dar daca simt ca nu mai il iubesc sa ma despart de el decat sa sufar eu dupa aceea.asa ca mai bine spune-i mamei tale daca te lasa sa ai o relatie...sa stii ca si mie imi place justin bieber inainte era sa ma omor pentru el dar tot mama mi-a zis ca nu voi putea sa fiu impreuna cu el niciodata...
Ba disperatelor... ce naiba sunteti asa de proste? voi credeti ca justin se uita la toate.si eu sunt un fan infocat al lui justin da` nu ma spanzur si plang daca nu il vad sau daca nu il am.doamne.si app anuqtza10 o sa gasesti baiatul potrivit cand va veni timpul.eu inca astept baiatul potrivit.si disperatele astea sa nu mai faca atata teatru
dn partea mea poate sa se si omoare pentru ca nu il au p justin bieber
sper ca ti am fost de ajutor
fundita? D
ar trebui
beausingurlamasamea întreabă: