anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inainte il iubeam atat de mult pe Justin Bieber, incat plangeam de tristete pentru ca stiam ca nu-l voi intalni niciodata dar mite sa vorbeasca cu mine sau sa se si indragosteaspa de mine. El deja are o iubita si la fel si baiatul ROMAN de care-mi place mie...practic nu i-am zis mamei mele nimic pentru ca ar zice ca sunt prea mica pentru BAIETI. Ce ar trebui sa fac sa am si eu "noroc" in dragoste si sa ii spun sau nu mamei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E mai bine sa iti gasesti un prieten mai de varsta ta si aproape de tine, nu suferi dupa Justin bieber, el are 15 ani, cred (nu sunt fan Justin, chiar daca toate fetele il adora) si nu vei avea sansa sa fii cu el.

17 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

De acord cu Raul9004.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Hmm. cea mai simplă variantă este să creşti. happy
Vei vedea că dragostea e ceva mult mai intens de atât...

| LoooVe <3 a răspuns:

Cati ani ai? Eu am avut primul prieten la 12 ani happy. Nu te descuraja, exista acolo undeva, un baietel si pentru tine. Lasa'mi idul/emailul tau pe privat daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu cati ani ai dar... eu zic sa nu-i spui mamei tale, eu una i-am spus si n-am facut deloc bine...deci nu-i spune! CP pentru sfat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti dau un status de dragoste:ma culc cu tine-n gand si tot cu tine-n gand ma si trezesc! Lasa-ma sa te iubesc asa cum si visez…
Si inca ceva: NUI SPUNE MAMEI TALE...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui spune o sa comenteze, iar daca baiatul de care iti place are iubita fal sa te placa pe tine mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui spune ca te faci de ras

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ahhh. ancutzza10 mai atins la inima.Aceasi situatie o am si eu...sunt indragostita nebuneste de justin bieber.Am 15 ani si simt ca nu mai pot trai. Un baiat asa frumos si talentat nu am vazut niciodata.Simt ca nu mai am dc trai.Stiu ca nu va fi al meu niciodata, dar totusi nu ma pot abtine si plang intruna. Dc oare il iubesc?!?crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa spun. Tu Il iubeai.Eu...Il IuBesCcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am primulm meu iubyt acum la 12 ani prima data mi-a fost jena sa ii spun mamei dar pana la urma i-am spus so bosumflat unpic la inceput dar apoi o acceptat dar iti zic ca nu toate mamele is asa dinpotriva toate sunt diferite

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin bieber are 16 ani acu.si oricum nu se uita el la toate fetele mai ales la cele din romania.[ sunt frumoase fetele din romania... dar suntem prea bune pentru el] si el o are acolo pe caitlin si pe kim kardashian. si mai multe, daca o avea el concert in romania. o vedea el atunci cat se frumoase sunt fetele din romaniawinking asa ca poti sa visezi la alt baiat
P. S:-sunt fan justin bieber.love struck love him

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu categoric nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai simpla solutie este sa te:
Impusti!rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! eu am 12 ani si am un iubit.eu i-am spus mamei mele despre asta si a fost de acord, a spus ca daca il iubesc atat de mult pot ramane cu el, dar daca simt ca nu mai il iubesc sa ma despart de el decat sa sufar eu dupa aceea.asa ca mai bine spune-i mamei tale daca te lasa sa ai o relatie...sa stii ca si mie imi place justin bieber inainte era sa ma omor pentru el dar tot mama mi-a zis ca nu voi putea sa fiu impreuna cu el niciodata...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place de el mult dar nu am plans de el

| vikusea a răspuns:

Mama e cea may buna pryetena. ea iti va da un sfat bun.

| luyzyyk a răspuns:

Ba disperatelor... ce naiba sunteti asa de proste? voi credeti ca justin se uita la toate.si eu sunt un fan infocat al lui justin da` nu ma spanzur si plang daca nu il vad sau daca nu il am.doamne.si app anuqtza10 o sa gasesti baiatul potrivit cand va veni timpul.eu inca astept baiatul potrivit.si disperatele astea sa nu mai faca atata teatru
dn partea mea poate sa se si omoare pentru ca nu il au p justin bieber
sper ca ti am fost de ajutor

fundita? D
ar trebui