| dedypisicutz a întrebat:

Inainte il iubeam atat de mult pe Justin Bieber, incat plangeam de tristete pentru ca stiam ca nu-l voi intalni niciodata dar mite sa vorbeasca cu mine sau sa se si indragosteaspa de mine. El deja are o iubita si la fel si baiatul de care-mi place mie...practic nu i-am zis mamei mele nimic pentru ca ar zice ca sunt prea mica pentru BAIETI. Ce ar trebui sa fac sa am si eu "noroc" in dragoste si sa ii spun sau nu mamei?

14 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Lasa ca vine si vremea ta tongue
asa eram si eu acum o luna si acum sunt fericita

identitate
| identitate a răspuns:

Deja te-ai plictisit de Fat-Frumos pe un cal alb?!
Ai putea sa "iubesti" si sa incerci si cu Mircea cel Batran, George Bush...
Dar cel mai sigur e cu Baiazid pentru ca el te-ar lua sigur in harem.

| andreii2 a răspuns:

Daca ai sub 15 ani esti mica. Daca ai 15-16 ani cred ca ar trebui sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui memei tale.

| eko a răspuns:

Si eu o iubeam pe Miley Cyrus dar m-am lasat de trebuie astalaughing eu zic sa te uiti ce e in jurul tau nu ce e la televizor sau pe internet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta ai? Daca ai in jur de 8-9 ani, este normal sa confunzi iubirea cu admiratia.

| Clauditza a răspuns:

Dapz eu am ascultatat-o pe mamay meu si nu i-am dat nr la un baiat da pr mea ce mai buna i-la dat ei 2 s-au comb da el vroia sa isi bata joc de ea si ajuma e sufera ca proasta P. S amindoua il placeam pe acel tip.

| Alessyaaa a răspuns:

O sa vezi ca atunci cand te vei astepta mai putin vei intalni adevarata dragoste.Si cred ca ar trebui sa ii spui mamei tale(adica...eu ii spun, iar ea ma ajuta, ma intelege). Iar, in legatura cu Justin Bieber... ce sa-ti spun, cred ca e doar o admiratie profunda.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Lasa fanteziile fetita!

| emasweetgirl a răspuns:

Da.sh eu cand eram intr-a 8 eram indragostita de Nesu de la Steaualaughingrolling on the floorlaughing
Doamne ce vremuri!happy

| paolla_3181 a răspuns:

Si mie imi place foarte mult justin il ador dacaa esti draguta poti sa imi lasi id tau aici? sau mai bine til las eu baby_dangerous_4ever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda cand eram in clasa 4 imi placea de Copilu de Aurlaughinglaughingacum il urask ))pentru ca imi plk de Mutu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar fi mai bine sa nu-mi mai copiezi intreparile?
big grin

| thegreatgatsby a răspuns:

Mda... Justin nu are iubita.

| alexandratudor15 a răspuns:

1. cati ani ai?
2. justin nu are nici o iubita!
3. daca vrei vb pe bombonykforever@yahoo.com