| Zoya333 a întrebat:

Inainte sa incepi cura cu ovule pentru candidoza trebuie sa te curesti inauntru?
ginecologu mi-a zis sa ma curat doar inainte sa incep..doar ca nu am facut asta. Apoi a zis ca sa nu ma spal inaintru.

OARE MAI ISI FAC EFECTUL OVULELE, IMI VA TRECE?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Stai linistita ca isi vor face efectul, important e sa nu te speli acolo cat timp iei ovulele

| Zoya333 explică (pentru mona):

Multumesc. am observat ca acum mai am secretie din aia brnzoasa inauntru doar ca zici ca este amestecata cu ovul ( ca si cum ai topi un algocalmin) raman acele particule. Inca nu am terminat cura, dar deja numai am secretie urat mirositoare.

| mona a răspuns (pentru Zoya333):

Cunosc senzatia[am avut si eu o infectie mai demult si am tratat-to cu ovule vaginale si ceva tablete si stiu ce bine te simti dupa tratament

| Zoya333 explică (pentru mona):

Eu am doar 6 ovule. tie cu cate ti'au trecut? big grin ca eu tot simt ca am multa secretie d'aia in vagin.sad nu stiu daca mai este infectia sau ovulu...

| mona a răspuns (pentru Zoya333):

Eu am folosit metronidazol ovule dar secretia care o simti e de la ovule, stai linistita ca o sa iti treaca

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu ai respectat indicatiile medicului, e posibil sa fi ratat actuala cura si sa ai nevoie de tratamente mai indelungate. Luni dimineata mergi la ginecologul care ti-a prescris tratamentul si el iti va spune ce trebuie sa faci mai departe, in noile conditii.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Seara, ÎNAINTE de a administra ovulele, TREBUIE făcute spălături vaginale cu apă călduţă + bicarbonat.

Sau, ar fi fost mai BINE dacă ţi-ar fi prescris pliculeţe de Tantum Rosa.

Pentru detalii vezi linkul : http://www.tantumrosa.ro/prospect

Efectul va fi mai SCĂZUT în cazul în care nu faci spălături vaginale!

Eventual să-ţi cumperi de la farmacie pliculeţe de Tantum Rosa şi irigator pentru spălături vaginale...

După ce ai introdus ovulul să NU te mai speli vaginal, nici dimineaţa.