| angelinthedark a întrebat:

Inainte sa ma despart de prietenul meu, cand ne certam ne tinea supararea mult, nu ma ierta usor, ii tinea mult supararea si nu ma prea cauta.acum de cand ne-am impacat de 3 luni jumate, s-a schimbat radical.Adica ma cauta des, ma suna, ne vedem des, am facut cu el odata dragoste pana acum, el a fost primul. S-a schimbat in bine.Acum cand ne certam, ne certam fie din vina mea, fie din a lui, se supara, dar a 2 a zi tot el ma suna, eu nikiodata, tot ma suna si se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Deci nu stiu e ciudat... orice i-as face el ma suna si ma cheama la el sa ne vedem si vb frumos cu mine, nu mai imi aminteste nimic de suparare si nici nu imi scoate ochii, inainte nu era asa, se comporta mai aiurea cu mine si era mai rece, o fi din cauza ca am facut dragoste cu el? Nu stiu ce sa cred, dar ma suna ca si cum nu ne-am fi certat deloc.Si cand merg la el m aia in brate, ma saruta, e tandru cu mine, a zis c avr sa merg cu el la botez la sora lui, etc.am ptrecut cu el pastele, craciunul, revelionul, am avut multe intamplari impreuna, dar ma intreb cum de ii trece asa supararea si nu aminteste nimic?

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Tu ii dai ceva in plus acum- sex!

E normal sa fie mai tandru pentru ca toti urmaresc asta la o femeie!

Cred ca si te iubeste din moment ce te tot cauta!

Dar sa nu ti se urce la cap faptul ca nu te mustruluieste cand ii gresesti ca nu se stie cand o sa schimbe placa!

| dontstoop a răspuns:

Oameni se schimba straight face...Si iubitul meu de exemplu ii ziceam ceva in gluma si se supara ei bine acum rade cu mine si cand face si el glume mai rad si euhee hee
Poate este si schimbarea aia...ca ati facut dragoste ...chestii,deci nu e nimic anormal, s-acum mai schimbat si el

| Dizzydizz a răspuns:

A inceput sa te pretuiasca cu adev
si pentru el faptul ca iai dai virginitatea ta a contat enorm.
Fii fericita bay.Multe ar vr asta dar nu au decat ft [potine:*
profita

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

E bine şi tu te plângi că e bine? Fă dragoste cu el mai des că merită!