| euanonim16 a întrebat:

Inainte totul era perfect ne vedeam in fiecare zi. Dar acum nu mai vrea sa ne intalnim si spune mereu ca ai e rau sau ca e racit.(un prieten de-al lui mi-a zis ca are probleme cu spatele)de ce nu mi-a zis si mie ca are probleme? De ce nu vrea sa ne mai intalnim? La ultima intalnire pe care am avut-o mi-a spus ca ma iubeste dar acum nu mai stiu ce sa cred...

4 răspunsuri:
| 09876543210987654321098765432109876543210987654321 a răspuns:

Sigur te iubeste dar crede ca daca iti spune problemele lui vei devenii ca o dadaca pentru el! parerea mea

| neutrino a răspuns:

Omul se mai razgandeste, mai apeleaza la o minciunica...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea,
Niciunul de aici nu o sa iti poata oferi un raspuns la toate intrebarile tale.Nu va cunoastem, nu stim cum este relatia voastra.
Toate intrebarile care le-ai pus aici, pune-i-le lui! Discuta serios cu dansul si roaga-l sa aiba incredere in tine si sa-ti spuna ce se intampla!

Succes si o seara placuta!

| TuRneR01 a răspuns:

Poate are o problema m-ai grava cu spatele si nu vrea sa te ingrijoreze pe tine cu problemele lui, sau poate te inseala sau nu te m-ai iubeste si nu stie cum sa-ti spuna ca n-are tupeu

Sunt foarte multe variante care noi nu prea avem cum sa le ghicim, pararea mea intrabarile care ni le-ai adresat noua spuneile si lui, si lamuriti totul intre voi, daca lasati asa timpu isi va spune cuvantu si relatia o sa se duca de la sine. SUCCes (fundita)...