| ralukutz a întrebat:

Inca il iubesc, avem o relatzie ciudata, dar nu mai suntem impreuna. Am incercat sa ma intalnesc cu alt baiat, dar nu mai e la fel. De cate ori mai da cate un semn de viata imi tremura inima. Ce pot sa fac sa il uit?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Ce spui tu e ceva perfect normal. Inseamna ca il iubesti cu adevarat. Multi spun ca trebuie sa uiti, e o aberatie. Daca ai iubit pe cineva nu poti sa uiti. Tot ce trebuie sa faci e sa ai rabdare. Intr-adevar timpul ajuta, insa nu pentru ca vei uita relatia aceea, doar ca o vei primi cu alti ochi. Cine poate uita prima relatie de exemplu? Nimeni, dar toti privesc nostalgic la acele timpuri. Asta trebuie sa faci si tu, nu trebuie sa uiti ca a fost, dar trebuie sa te detasezi emotional. Tu vrei sa fii cu un baiat doar ca sa il uiti pe fostul, dar tocmai asta te da peste cap. Chiar tu iti spui ca orice relatie ce ar fi acum e o minciuna si nu are cum sa mearga. Asta pentru ca tu vrei urmatoarea relatie ca un medicament. Intr-o relatie nu te implici decat daca iti dai seama ca merita cu adevarat. Ori starea in care esti tu te poate face sa accepti o relatie pe care in alte circumstante nu o acceptai. Tot ce poti sa faci e sa incerci sa te distrezi cu prietenii si sa iti vezi de viata. E greu cateodata, dar odata ce vei gasi baiatul acela special vei vedea ca iubesti doua persoane. Pe fostul si pe el. Cu timpul fostul va fi uitat si va ramane dragostea pentru actualul iubit. Asta e inevitabil.

5 răspunsuri:
| Tessy a răspuns:

Cand inca il iubesti nu ai cum sa il uiti. Timpul isi va spune cuvantul, chiar daca pentru tine in acest moment trece foarte greu...

mira
| mira a răspuns:

Uita-l. Daca ai posibilitatea sa iesi cu alt baiat, nu ezita.Cu timpul poate il vei indragi. Poate are mai multe calitati decat primul.Nu-ti poti irosi tineretea traind doar din amintiri.

| Eu4EverX a răspuns:

Nu poti! cu timpul poate o sa il uiti dar cand o sa il revezi o sa iti aduci din nou aminte...si eu tot ma intreb cum dar nu gasesc decat acest raspuns!

| marsy a răspuns:

Mai asteapta ceva timp. iubirea pn el ink nu a trecut. asta pn ca l-ai iubit prea mult. si era o pers deosebita pn tine! Iesi cu un alt baiat! O sa tii la el la fel de mult! Nu mai poti trai asa. Cred ca in sufletul tau mai exista vreo speranta de a te impaca cu el. si inca traiesti cu gindul la el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc exact sentimentul asta.sincer.am trecut printr-o situatie asemanatoare.se terminase o relatie cu un baiat pe care il iubisem cu adevarat si inca mai tin la el intr-un fel, pentru prima data in viata mea... si am lasat sa treaca timplul adica vreo 3 luni.si apoi am iesit cu altcineva... dar nu a mers nici asa.cu nici un chip.mai ales ca sunt in acelasi liceu cu fostul.in vedeam aproape zilnic.si daca am vazut ca nu merge nici asa.Am hotarat ca poate pentru o perioada mi-ar fi mai bine singura.De fapt am considerat ca actualul nu merita ceia ce faceam eu, el un baiat bun si extrem de sensibil iar eu o fata cu un trecut "zbucimat"eram cu el de mana si ma gandeam la celalt oh go on.acum sunt singura de cam 2 luni si e chiar bine asa.Trebuie sa incerc sa-mi analizez toate sentimentele, amintirile si sa trec pesteoh go on, desi nu e usor. mi-as dori sa-l am aproape atat de mult, si la bine si la rau, cum fusese altadata, dar nu se mai poate, oricum viata merge mai departe.bft