| gabriiela789 a întrebat:

Inca il iubesc. dupa 9 luni de cand nu ne-am vazut. ma cautat si cam atat e cu alta acum. dar eu inca tin la el pentru ca este primul din viata mea. ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Simonaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca ati fost o perioada lunga impreuna si a tinut la tine, poate inca mai e acolo ceva in sufletul lui.Partea nasoala e ca acum e cu altcineva straight face...totusi incearca sa iei legatura cu el intr-un fel, sa vezi daca mai are vreun sentiment pentru tine si in caz ca inca mai simte ceva pentru tinebatting eyelashes.fa intr-un fel sa fii cu el.Lupta pentru el daca intr-adevar ai ceva acolo in sufletul tau pentru el si el pentru tine love struck.
Parerea mea e ca ar trebui sa aprecieze faptul ca a fost primul in viata ta.dar depinde ce personalitate are.
Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta love struck

| helenqw3 a răspuns:

Draga mea, in primul rand nu prima experienta sexuala conteaza, ci a 2a.Totusi au trecut 9 luni, incearca sa treci peste asa cum a facut-o si el. Bafta!

| 192837 a răspuns:

E normal sa il iubesti mai ales daca e primul baiat din viata ta,"ochii care nu se vad,se uita"? nu e in totdeauna adevarat,uneori nu ii putem uita nici dupa ani daremite dupa cateva luni... Daca e cu alta fata de ce te-a cautat pe tine? Poate din dorinta arzatoare de a stii daca mai ti sau nu la el. daca tu vrei si aveti ocazia, puteti purta o discutie asa ca intre"amici" in care sa iti exprimi sentimentele dar nu intr-un mod direct pentru ca ar putea crede ca nu vrei decat sa il desparti de acea fata. ii spui mai pe ocolite dar totusi sa inteleaga! daca nu vrei sa ii spui ce simti v-a trebui sa suferi in continuare, ceea ce ne macina pe interior uneori dar nu avem ce face, nu am fi oameni daca nu am suferi straight face. iar daca el o iubeste pe acea fata si tu stii asta, nu mai are rost sa incerci pentru ca nu va mai fi ce a fost odata... :**:*:**::* bafta tongue