| Cccccccccccccorina a întrebat:

Inca imi mai place de el.Acum 1 an l-am cun la scoala, el acum e a 10-a eu a 8-a. A fost dr la prima vedere din partea mea, am ct rost de id-ul lui, am vb un timp mi-a cerut nr de telef, ma mai invita in oras aolo, acolo, il mai refuzam ca nah big grin il incercamlaughingsiii la un moment dat ne-am intalnit din.prostieI don't want to see_X a stat, m-a privit era cu unu eu cu doualaughing si aia ne-a facut cunostinta nestiind ca ne stim, am plecat, l-am sunat, a zis ca ma suna, nu m-a sunat, am mai vb pe mes, dupa vbeam rar pe mes la telef deloc, pana o colega, care a fost 1 saptamana cu el si inca se tine dupa el, i-a bagat prostii in cap, nu stiu ce, n-am mai vb la un moment dat i-am zis ca-l plac,, a zis ca da dar nu ma cun indeajuns si ca poate mai incoloraised eyebrows de-atunci n-a mai zis nimic decat daca il intreb eu ceva rasp dar.greuoh go onsad am frecventat locu unde sta ne-am mai"tras"privirilaughing se ita la mine cand ma intorceam intorcea si el capu in part. opusa, mrg...sad Dc? ce s-a int? voi ce credeti? ce ar trebui sa-i zic? vreau parerisad. inca-l plac, nu`mi pot lua gandu rolling eyes cu toate ca astea s-au int vara trecuta nu astaoh go on
scuze ca e de citit mult, FUNDA si voturi la toti

3 răspunsuri:
| kurinkita a răspuns:

Bagati-va foarte bine in cap ca o relatie dintre cineva de la liceu e egal cu zero (0, nada, nimic). O relatie adevarata vei avea abia pe la sfarsitul facultatii, poate chiar mai tarziu, nu la inceput de liceu/sfarsit de gimnaziu cand inca habar nu aveti cu ce se mananca cu adevarat viata.

| Alec a răspuns:

Funda pentru kurinkita care stie ce spune.

| BiankBib a răspuns:

Eu zic sa ii spui lui ca fata aceea minte.si ca il vrei si ca il iub mult