anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inca mai tin la fostul meu prieten. Dar el nu mai tine deloc la mine. Cel putin asta vad din comportamentul lui.Este indiferent, vorbeste urat, ma jigneste, si chiar a indraznit sa ridice mana la mine.Nu stiu ce sa fac.Sunt constienta ca un astfel de baiat nu merita dar totusi tin la el.
Ce sa fac?sad

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa-l uiti, nu merita dragostea ta mai ales ca se comporta asa cu tine.Cu timpul il vei uita, incearca sa te concentrezi pe alte lucruri, sa fii mai tot timpul ocupata ca sa nu te mai gandesti la el, iesi cu prieteni in oras, distreaza-te.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandeste-te daca te-ar accepta iar ca prietena si te-ai casatorii cu el, ati face vreo 2 copii, el isi gaseste o amanta si tu stai acasa cu " plozii" sa-l astepti pe el cu mancare iar cand vine sa te ia si la bataie daca zici ca deja a ridicat mana la tine.revino-ti draga, nu merita atentia ta.eu stiu ca dragostea e oarba dar nici chiar asa.mai bine suferi acum o luna sau chiar doua decat sa suferi dupa aia toata viata.

| DenisaAbdn a răspuns:

E fostul? Slava Domnului! Bine ca ai scapat de el. Nu stiu cum ai suportat astea. Pentru mine o jignire ar avea greutatea unei palme, iar daca ai acceptat asta si ai mai fi fost cu el, ai fi avut parte mereu de acelasi "tratament ". Si daca respect nu exista, ce te faci cu dragostea? Daca el nu ti-a vazut calitatile, nu te-a respectat, nu te-a apreciat ca om macar, ce sa mai zic ca iubita, te-a jignit, a mai si ridicat mana la tine, care este atractia ta fata de un asemenea individ? Cum este posibila atractia fata de o bestie? Daca continuai asa ai fi ajuns chiar sa te simti inferioara si buna de nimic. Pretuieste-te mai mult, ai incredere in tine, sigur vei gasi un baiat bun care sa te merite. Ai mare grija de tine si mai ales de inimioara ta! Nici macar nu te mai gandi la el. Nu pierde timp din pretioasa ta viata gandindu-te la un badaran.

| diana22 a răspuns:

Hm, e destul de greu cand iti doresti sa uiti o persoana.de obicei ne acea persoana indiferenta sau acest comportament ingrozitor.cand te respinge o persoana, te gandesti ca acea persoana ai vrea sa fie langa tine, si cand avem parte de un baiat care sa ne iubeasca, sa isi doreasca sa ii dam o sansa, noi ii dam cu piciorul.deci crezi ca aceasta persoana.ar putea fi altfel? lupul schimba parul dar naravaul ba.nu il mai cauta sub nici o forma, daca te baga in seama fi indiferenta, si atunci el poate isi va pune un semn de intrebare.in tot acest timp vei iesi afara cu prietenii vei avea alt iubit cu timpul.si atunci va fi prea tarziu pentru fostul pentru a-si da seama ce a pierdut.invata sa pretuiesti pe cel de langa tine ca poate ca atunci cand iti vei da seama ce ai langa tine va fi prea tarziu

| alleee_3956 a răspuns:

Eu zic sa il uiti nu merita sa te injosesti in fata lui...incerca sa iti gasesti pe altcineva sau daca chiar nu-l poti uita pastreaza-l in suflet acolo nimeni nu stie. Ai si tu mandria ta.Succes!

| alleee_3956 a răspuns:

Eu zic sa-l dai uitarii. Nu merita sa-i arati ca tii la el pastreaza-l in sufle acolo unde nimeni nu stie. Nu-i mai permite sa vb asa cu tine, gaseste-ti pe altcineva si incearca sa-l faci gelos sa vada ce o pierdut. sper ca sfatul mau sa-ti fie de folos