| mara_4978 a întrebat:

Inca nu am avut primul meu sarut sunt inca mica dar am auzit ca toti colegii au avut primul sarut dar eu nu ce credet o sa se intample curand? La voi ce s-a intamplat mersi pentru raspunsuri! poooop

Răspuns Câştigător
| crysyone a răspuns:

In priml rand cati ani ai daca ai mai putin de 13 nu.ti face griji in legatura cu primul sarut.Trebuie sa gasesti baiatul potrivit cre sa o faca. daca ma crezi si eu am avut o problema de genu daca pot sa numesc asa si pana la urma baitul de care imi placea m-a provacat sa ma sarut cu el si am facut.o este o senzatie foarte tare si avand in vedere ca e primul ai griji cine va fi norocosul pup si succesbig grin

6 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

E ceva normal, stai calma, mai ai destul timp.Nu exista o descriere a actiunii din care sa intelegi ceva deci traieste si vezi.

| Pastiluţă a răspuns:

Nu-ţi fă griji oh go on Ai tot timpul din lume şi cum spunea
@NoChanceForUs
Nu poţi descrie cum sau ce simţi atunci.O să vezi când o să ai primul sărut happy
Pa, pa

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ehh.Asta nu e motiv de ingrijorare.Lasa ca o sa ai ocazia.Si eu am avut primul sarut foarte tarziu,dar a meritat pentru ca a fost cel mai frumos lucru de pana acum, si a fost chiar cu o colega :-)).Si doar pentru ca colegii tai s-au sarutat nu inseamna ca, repede trebuie sa te saruti si tu.Nu te grabi.Va veni si vremea ta.

| Maria123 a răspuns:

Nu te lua dupa colegi, zice unul ceva si pe urma ceilalti incep si ei sa zica pentru a nu parea mai prejos.Asta nu inseamna ca e si adevarat, unii doar se lauda.Asa ca nu-ti face griji ca inca n-ai avut primul sarut, ai tot timpul din lume, n-ai de ce sa grabesti lucrurile.

| KrayzeeAna a răspuns:

Toate la timpul lor.Stai linistita, totul va fi bine.Si eu aveam semne de intrebare inainte de a ma saruta pentru prima data si inca multe, dar totul a fost in regula.

| mara_4978 explică:

Multumesc pentru raspunsuri foarte mult faptul ca sunt intr-o tara straina ma ajuta sfaturi utile mersi din nou si pup!