In priml rand cati ani ai daca ai mai putin de 13 nu.ti face griji in legatura cu primul sarut.Trebuie sa gasesti baiatul potrivit cre sa o faca. daca ma crezi si eu am avut o problema de genu daca pot sa numesc asa si pana la urma baitul de care imi placea m-a provacat sa ma sarut cu el si am facut.o este o senzatie foarte tare si avand in vedere ca e primul ai griji cine va fi norocosul pup si succes
E ceva normal, stai calma, mai ai destul timp.Nu exista o descriere a actiunii din care sa intelegi ceva deci traieste si vezi.
Nu-ţi fă griji Ai tot timpul din lume şi cum spunea
@NoChanceForUs
Nu poţi descrie cum sau ce simţi atunci.O să vezi când o să ai primul sărut
Pa, pa
Ehh.Asta nu e motiv de ingrijorare.Lasa ca o sa ai ocazia.Si eu am avut primul sarut foarte tarziu,dar a meritat pentru ca a fost cel mai frumos lucru de pana acum, si a fost chiar cu o colega :-)).Si doar pentru ca colegii tai s-au sarutat nu inseamna ca, repede trebuie sa te saruti si tu.Nu te grabi.Va veni si vremea ta.
Nu te lua dupa colegi, zice unul ceva si pe urma ceilalti incep si ei sa zica pentru a nu parea mai prejos.Asta nu inseamna ca e si adevarat, unii doar se lauda.Asa ca nu-ti face griji ca inca n-ai avut primul sarut, ai tot timpul din lume, n-ai de ce sa grabesti lucrurile.
Toate la timpul lor.Stai linistita, totul va fi bine.Si eu aveam semne de intrebare inainte de a ma saruta pentru prima data si inca multe, dar totul a fost in regula.
Multumesc pentru raspunsuri foarte mult faptul ca sunt intr-o tara straina ma ajuta sfaturi utile mersi din nou si pup!