| Ирина19 a întrebat:

Inca nu l-am uitat definitiv, in unele perioade mi-a fost indiferent de el si nu-mi pasa de viata lui, insa sunt unele momente cand nu mai pot de dor, simt nevoia sa-mi fie alaturi, sa fim iarasi impreuna, nu inteleg o chestie:mi-e dor de el doar din simplu fapt ca locuim in tari diferite (si stii cum e la distanta te vezi mai rar si tie dor si mai mult) sau pentru ca mai simt ceva pentru el? Mentionez ca nu mai suntem impreuna de aproximativ 3 luni.

Multumesc mult de tot :*

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Dragostea e neimpartasita e un lucru greu de indurat, dar te asigur ca timpu vindeca orice rana.
Nu poti sa te gandesti tot timpul la trecut pentru ca asa nu vei avea viitor viata este prea scurta si pretioasa ca sa o traiesti in necaz.
Au trecuc 3 luni ar fi timpu sa iesi in oras cu prietenele sa mai mergi intr-un club pentru a te relaxa, ai iubit si ai fost iubita odata deci se poate intampla si a 2 oara, ai incredere in tine si gandeste-te la cate are sa iti ofere viata. Ceau si ai grija de tine

6 răspunsuri:
| tvictory68 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita

| ionika17 a răspuns:

SaL, Da poate sa fie asta. Dar si ca poate te-ai invatat cu el si iti aduci aminte de amintirile cu el, placute.Il v-ei uita cu timpu stai linistitawinkingbafta!

| lime_3980 a răspuns:

... uite stii care-i chestia? ca daca nu incerci sau nu vrei sa treci peste nu o vei face. oricum trebuie sa accepti ca e prea tarziu pentru voi si chiar daca ati innoda acum relatia ar fi aiurea... nimic nu va mai fi la fel.
unele lucruri sunt facute sa se intample o singura data...
si in mod normal ar trebui sa-l uiti cam in jumatate din timpul in care ati fost impreunabig grin
stai linistita nu mai plange renunta la mesaje (in caz de-i dai). pur si simplu iti faci rau singura
O SA TREACA!( ochii care nu se vad se uita intotdeauna!)

| pisoias a răspuns:

Cred ca mai degraba mai ai ceva sentimente pentru el, dar timpul, distanta le vor rezolva pe toate.

| St3ffy a răspuns:

Cunosc sentimentul! Eu cred ca el pentru tine a fost doar un capriciu! Probabil cel mai recomandat este sa stai cu altcineva si o sa vezi ca nu o sa-ti mai fie la fel de greu

Multa bafta!

| Ирина19 explică:

Am incercat sa fiu cu altcineva, si nu a mers, nu am chef de relatii, nu ma simt bine