Buna! Eu stiu ca tie frica... dar nu iti fa griji! O data ce te saruti iti trec emotiile se te vei gandi doar la baiatul pe care il saruti...
Cand te vei maturiza suficient pentru primul sarut, nu vei mai fi stresata si vei fi dornica. Dar asteapta pana la momentul potrivit
Ca nu stii sa scrii corect, nu-ti faci griji, dar iti faci griji in privita "lipsei de cultura in privinta sarutului". La carte cu tine, ca ai sa te faci de ras la scoala, si e de groaza cu noua lege a invatamantului.
Draga mea, fii serioasa. Sarutul este ceva special. Ceva frumos, chiar foarte frumos. Poate nu esti pregatita.Nu e ceva ce se invata din carti, iti trebuie practica. Nu iti face probleme ca nu stii sa saruti, totul o sa vina de la sine. Nu e mare chestie, stai calma!
Asteapta si nu te saruta pana cand nu esti sigura ca cel care te saruta vrea si sa se casatoreasca cu tine. El va fi incantat ca nu te-ai sarutat cu nimeni in afara lui. Ai o viata intreaga sa experimentezi de la sarut pana la sex cu floricele.
Doamne ajuta!
Nu-ti face griji, daca el are experienta si este un tip de treaba te va intelege, iar daca nu tu poti sa te indrumi dupa el εïз
Cel mai placut sarut este cel neasteptat si crede-ma ca multa stiinta nu trebuie petru asta.Sarcina ta este doar sa te relaxez si intru-totul sa te dai condusa de baiat.Cu timpul vei incepe si tu sa joci. Te sfatui ca primul sarut sa-l ai cu o persoana deosebita, pe care o cunosti si la care tii citusi de putin.
Pai nu trebuie sa-ti fie frica totul vine de la sine sarutul este ceva senzual oricum este usor este ca pe o braz dar mai tandru
eu am primit primul sarut la 6 ani si acum am 16
PS: primul sarut de la un baiat nu de la parinti
funda?