| Eu_5774 a întrebat:

Inca o intrebare, cum ii spun ca o iubesc? :-s :-s!

9 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Te iub...bă, ce greu e!

| Picasso a răspuns:

Fi antena! deci scrii pe un biletel "Te iubesc" si in cazul cand te balbai, scoti biletzelul te uiti pe el si incepi sa citesti, daca te balbai ii dai ei biletzelul sa il citeasca, dupa ce il citeshte ii zc si tu " Si eu" si gata!
Succes

| Puppetzz a răspuns:

Salut,
Daca crezi ca e greu sa ii spui te iubesc incearca sa ii zici asta:
Cand tu ai aparut in viata mea totul s-a schimbat. Pana atunci nu stiam ce inseamna cu adevarat cuvantul "te iubesc". Tu m-ai invatat sa iubesc, mi-ai aratat ce inseamna iubirea si mi-ai incalzit sufletul cu dragostea ta. Iti multumesc pentru asta si te iubesc din tot sufletul. Acum mi-am dat seama ca nu vreau sa mai pierd vreun minut fara tine, am sa-ti fiu alaturi mereu! Te iubesc enorm de mult, esti totul pentru mine, esti viata mea!

iti ures succes tongue

| DCSHOE a răspuns:

Cu gura si cu ajutorul limbii happy

| FunKesha a răspuns:

Bună!
E adevarat ca unii sunt mai timizi dar nu e nici o problema! Incearca mai mult sa te apropii de ea sa te imprietenesti mai bine apoi poti pui pe cineva sa o intrebe ce parere are despre tine sau dabia dupa ce va cunoasteti mai bine poti sa ii spui chiar tu si inainte de asta ar fi foarte frumos sa ii aduci un buchet de trandafirii rosii)daca vrei=!
Sper ca am fost de folos, funda?

| liiifeiispiiink a răspuns:

Buna!
Zii pur si simplu! te iubesc!

Succes!

| anonima17ano a răspuns:

Uite asa... stii te iubesc

| C0SmYN a răspuns:

PAI NU TREBUIE SA II SPUI NEAPARAT. Dragostea se simte. Dar daca tu vrei sa ii spui asta, poti incerca" draga mea, nu stiu cum sa iti spun dar...te iubesc. Imi esti draga si te doresc atat de mult". Incearca si tu ceva de genul asta. NU UITA: dragostea nu trebuie spusa. o poti dovedi prin fapte succes

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Da' zi'ii dracu in fata...ce D-zeu va e asa frica? eu va zic pentru ca ma enerveaza asta la baieti! te pup :X