Esti doar paranoica.
In prospect scrie ca sanii iti pot deveni sensibili,iar menstruatia e normal sa devina mai putina cantitativ. Daca le-ai luat corect, nu ai omis nicio pilula si nu ai luat si alte medicamente care sa-i micsoreze eficienta, nu ai cum sa ramai insarcinata.Ai facut si teste de sarcina,deci asta ar trebui sa-ti confirme asta.
Linisteste-te, cat timp le iei corect, esti protejata.
Pentru putin.
Nu are rost sa te mai gandesti acum la ce s-a intamplat in decembrie,pentru ca nu are nicio relevanta.Ti-a zis si medicul,ti-a venit si menstruatia, ai facut si teste de sarcina, deci nu.Stai linistita.
Multumesc roxana. ideea este ca la momentul actului sexual nu luam pastile dar actul s-a finalizat afara. insa in decembrie am fost si la medic si a zis ca nu se vede nimic.dar acea emisiunea chiar mi-a dat batai de cap acum ma sperii pentru orice tampenie.nu are cum sa fie sarcina la 4 luni nu mai ales ca din decembrie mi-a venit lunat in zilele de pauza ale anticonceptionalelor. ideaa este ca ma gandesc ca menstra sa nu vina tocmai pentru ca iau anticonceptonale si ca asa trebuie sa vina
Iti multumesc mult pentru sfaturi incep sa revin la normal si sa iti dau seama ca este irelevant