| ericka06 a întrebat:

Incep prin a povesti situatia mea: in 28 noiembrie 2010 am avut ultimul contact sexual cu risc.In decembrie mi-a venit menstruatia si am mers inceput anticonceptionalele Yaz. pana acum am avut menstruatie lunar modificata cantitativ insa am inteles ca este de la anticonceptionale. De cateva zile a incoltit in mintea mea ideea ca as putea fi insarcinata in vreo 3-4 luni, deoarece ma uit la emisiunea aia "nu am stiut ca sunt insarcinata" si m-am gandit eu ca m-au si durut saniii primele 2-3 luni cand am luat anticonceptionalele si menstruatia e si redusa cantitativ. menstionez ca am facut 2 teste de sarcina unul acum 2 saptamani si unul azi si ambele au fost negative.
Am dc sa ma tem poate fi o sarcina sau este doar paranoia din mine?

4 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Esti doar paranoica.
In prospect scrie ca sanii iti pot deveni sensibili,iar menstruatia e normal sa devina mai putina cantitativ. Daca le-ai luat corect, nu ai omis nicio pilula si nu ai luat si alte medicamente care sa-i micsoreze eficienta, nu ai cum sa ramai insarcinata.Ai facut si teste de sarcina,deci asta ar trebui sa-ti confirme asta.
Linisteste-te, cat timp le iei corect, esti protejata.

| RXN a răspuns:

Pentru putin.happy

Nu are rost sa te mai gandesti acum la ce s-a intamplat in decembrie,pentru ca nu are nicio relevanta.Ti-a zis si medicul,ti-a venit si menstruatia, ai facut si teste de sarcina, deci nu.Stai linistita.happy

| ericka06 explică:

Multumesc roxana. ideea este ca la momentul actului sexual nu luam pastile dar actul s-a finalizat afara. insa in decembrie am fost si la medic si a zis ca nu se vede nimic.dar acea emisiunea chiar mi-a dat batai de cap acum ma sperii pentru orice tampenie.nu are cum sa fie sarcina la 4 luni nu mai ales ca din decembrie mi-a venit lunat in zilele de pauza ale anticonceptionalelor. ideaa este ca ma gandesc ca menstra sa nu vina tocmai pentru ca iau anticonceptonale si ca asa trebuie sa vina

| ericka06 explică:

Iti multumesc mult pentru sfaturi incep sa revin la normal si sa iti dau seama ca este irelevant