Nu te supara dar asta e o gândire misogina. Eu de exemplu câștig mai bine decât prietenul meu, îmi permit sa mănânc în oraș iar el nu are pretenții de slugarit ba chiar are doua mâini, doua picioare și poate sa și gătească și singur mai ales ca de la 19 ani sta singur de cand e la facultate și a trebuit sa se descurce singur, sa și calce singur sa mănânce ca doar nu putea sa facă naveta locuind în alt oraș. Lumea s-a schimbat demult, o relație moderna se construiește altfel, cuplurile fac împreună treburile caznice, se respecta unul pe celalalt. Cei mai bun bucătari sunt bărbați deci... Și încă ceva, toate cuplurile și familiile educate pe care le cunosc împart treburile caznice, muncesc ambii, sunt oameni care au ambiții mai mari decât a fi as în bucătărie, prefera sa fiu as la birou, la munca pe care o fac. Ca fapt divers dacă muncești și câștigi bani poți plăti pe cineva sa ți facă curățenie sau poți face împreună cu partenerul, pentru curățenie și gătit nu ți trebuie facultate, oricine poate sa facă asta...
O relație modernă se vede cât ține! Vai și amar. Ai impresia că mâncarea din oraș e mai sănătoasă decât cea pe care o faci tu, acasă?
Și de ce să plătești pe cineva să îți facă curățenie? Asta nu înțeleg. Că voi sunteți moderni? Acum sunteți moderni, vorbim peste 30 de ani, dacă o să avem ocazia.
Ăștia tineri cred că, cum trăiesc amu, așa o fi și la 60 de ani. Oare? Oare?
Ai zis că lumea s-a schimbat de mult? Nu știu dacă e schimbare. E altceva, mai grav.
1. Faptul că ne mâncăm între noi. E bine?
2. Mulți parteneri. E bine?
3. Mulți bolnavi. E bine?
...și lista poate continua!
Ți se pare ție că totul e roz? Am evoluat? No, se vede cum stă treaba cu modernizarea asta. Odată cu ea, s-a stricat și omul. Șanse de recuperare? ZERO!
De ce suntem jale? Ce ți se pare așa dezastru? Eu mi-am făcut cont aici să răspund la întrebări și să discut și cu alții. Nu-i normal asta într-un mediu virtual?
Dacă tu crezi că NU mai poți cu tot felul, de ce nu ștergi contul? Sau nu mai pune întrebări. Ai variante.
Nu am să mai răspund la nici o întrebare de-a ta. Crede-mă! N-ai să fii deranjat!
Nu te obisnui cu ideea in *** dar inconjoara-te de intelectuali, daca gasesti asa ceva.
Incearca sa nu mai crezi, caci cu cat iti bagi in cap, vei ramane singur cuc pe viata. Ai interactionat cu persoanele gresite din viata ta, desi din asta trebuie sa iti intareasca psihicul si sa te ridici de la fiecare lovitura sentimentala. Oricine imi spunea "Candva va iesi si soarele pe strada ta" deja faceam alergie, nu credeam ca acel candva va veni, nu a fost sa fie cand am vrut eu, ci cand viata mi-a aranjat ca sa devin un intreg. Este greu, desi asta nu inseamna ca toata lumea sunt pe interes sau sa arati ca o pitipoanca sa ai succes, gresita mentalitate! Este bine sa comunici cu diverse persoane, sa iti faci un cerc mai mare de prieteni, "iepurica" va iesi din tufisuri candva si iti va insenina viata si sufletul. Gandeste pozitiv, nu negativ!
Marius22222222222 întreabă: