| TeoPT a întrebat:

Încep să pun și eu întrebări de genul ăsta, dar chiar am nevoie de un sfat.

Am aproape 14 ani, îmi place de o fată. Nu sunt un obsedat, să pun întrebări aiurea pe TPU de gen "Vreau formule și replici de cucerit fete repede dau fundiță.". Însă am nevoie de un sfat. Am pus ochii pe ea acum vreo două luni, am fost politicos, manierat și prietenos cu ea. Am vorbit cu ea de vreo câteva ori. Problema este, aș vrea să mă apropii de ea mai mult, să o cunosc și să îi dau ocazia să mă cunoască, pentru a putea vedea în final dacă mi-ar ieși ceva cu ea. Nu prea reușesc, la școală ne spunem doar "salut", fiecare se grăbește în altă parte și nu apuc să discut mai mult cu ea niciodată. Chiar aș vrea să o cunosc mai mult, mi-ați putea spune cum să abordez situația într-un mod mai delicat, să fac în așa fel încât să ne cunoaștem și eventual să ne apropiem unul de altul? De obicei am răbdare în situații de genul ăsta, dar simt că timpul trece repede și eu nu progresez deloc, simt că trece pe lângă mine și e păcat să pierd o șansă de a îi atrage atenția. Nu mai știu ce să fac, nici nu vreau să fiu monoton sau pisălog, să o plictisesc sau să o enervez, în fiecare zi comportându-mă la fel. Ce mi-ați recomanda să fac?

5 răspunsuri:
| TeoPT explică:

@anonim
De ce?

| Dean1996 a răspuns:

Eu iti recomand sa incerci sa vorbesti cu ea, sa gasiti subiecte comune, incearca sa iti faci timp, la inceput de semestru, sau la sfarsit, ma refer cand nu e foarte multa agitatie, incearca sa gasiti subiecte comune de disctuie si asa iti vei da seama de modul ei de a fi, de stilul ei.Cheia este comunicarea, in orice fel de problema!
Nu sta si te uita la ea, incearca sa actionezi, sa vorbesti cu ea, depinde si de cum e ea din privire, ma refer daca e mai timida e cam nasol, pentru ca timizii nu vor face niciodata primul pas.
Eu zic sa te apropii de ea, sa incerci sa gasesti timp si sa discuti cu ea, pentru ca nu ai nimic de pierdut, din contra, chiar de castigat.

| byank1000 a răspuns:

Eu zic sa te imprietenesti cu una dintre colegele ei.cu care vezi tu ca umbla mai mult happy

afla cat mai multe detalii despre ea. si dupa aia iti poti da seama cum sa o abordezi corect

bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cool dar cum te cheama?

| joee a răspuns:

Daca nu e cu tine in clasa, vorbeste cu cineva de la ea din clasa, sa o cunosti si sa afli ce ii place sa faca etc. Vorbeste cu cineva de "dinauntru". happy
Noroc