| MiniEmoTion a întrebat:

Incepe cam aşa:
Eu sunt indrăgostit de o fată incă din Şcoala Generala.
Acum i-am adăugat ID-ul de Y! Messenger in listă.
Am vorbit mult cu ea, ne-am împrietenit, in fine... mi-a povestit că a fost împreună cu un băiat care s-a dovedit a fi "Cel mai bun "Tovaraş" din liceu"
S-au despărţit recent, iar el s-a ales cu depresie.
Acum ea îmi trimite ":*"(pupici) si alte emoticonuri de genul ăsta.
Ce să fac? Aş vrea să fiu împreună cu fata aceea,. însă nu vreau să-l supăr şi mai tare pe "tovaraş".

Răspuns Câştigător
| Miniiii a răspuns:

Intr-un fel e bine sa fi cu ea dar sa stii caci cateaodata aparentele inseala, te sugerez sa nu te bagi intre ei doar daca nu se mai intelege deloc cu prietenul ei... ce sa iti fac mult succes, sper ca te-am ajutat:X

5 răspunsuri:
| fgch a răspuns:

Pai, ar fi o chestie sa mergi sa vorbesti cu prietenu tau, sa vezi daca ar fi ok pentru el ca tu sa fii impreuna cu fata respectiva. Daca nu e de acord, iti sugerez sa o lasi pe fata in pace, pentru ca alte fete mai sunt, dar prieteni adevarati greu gasesti.Bafta big grin

| ionut7782 a răspuns:

Pai tu nu ai nici o vina ca a avut-o si a pierduto.pana la urma gandeste-te la ce iti este tie mai bine nu la alti. el sigur nu ii pasa daca situatia era invers.deci bate fierul cat e cald.succes

| MiniEmoTion explică:

Nu stiu ce sa spun Ionut, el a facut cateva sacrificii pentru mine(minore, dar totusi.), chiar sunt in ceaţa.

| Отilia a răspuns:

`Tu la cine dintre ei amân2 ţii mai mult? Sau nu te poţi decide? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ai grija de el, nu de ea. Fetele o sa le tot schimbi, dar prietenii or sa ramana mereu langa tine.