Ei, draga Ursuliko, am ajuns sa o vad si pe asta, tocmai tu sa intrebi asa ceva? Te stiam draga Doamne cu un libidou.ehei!In fine, ori ti-a venit primavara de hac si ai naparlit prea tare, ori esti prea stresata, te gandesti la drumul spre patria in care te-ai nascut, desi nu vad cu ce te-ar incurca asta, ori ursul tau nu te atrage, ori esti bolnavioara, draguta mioara(pardon, ursoiaca!)
Ei si sa nu se uite cei mici, dar iti dau un tratament simplu; vizioneaza niste filme xx...si pofta vine mancand! Succes!
Ar trebui sa mearga si la tine zicala cu "isi schimba parul dar naravul ba" cu toate ca esti ursoaica, deci trebuia sa ramana pofta. Dar de ce ti-ai dat-o jos? Erai in calduri?
Hmmm stii tu pofta vine mancand si poate o sa iti vina pofta de "love" dupa ce trece primavara
Sau fa si tu ceva, ceva
sa iti revina pofta
In orice relatie la un moment dat apare monotonia e ceva normal asta, tot ce trebuie este sa avem putere sa depasim acest moment, si incearca sa petreci mai mult timp alaturii de parter,
Nu stiu ce sa-ti spun in ce priveste love, doar ca; pofta vine mancand! blanita este bine ca ai renuntat la ea, fara blanita este mult mai apetisanta, parerea mea.
Tu nu mai ai chef? Hai ca am auzit-o si pe asta
Astenia de primavara, lasa ca trece si se intoarce mult mai puternica "pofta".
. nu esti singura care isi da ''blanita'' jos, daca ne-am pierde toti cheful de ''love'' din cauza asta, nu si-ar mai da nimeni ''blanita'' jos. corect?
Stiu si eu. ) si cainele meu a naparlit (a scapat de blanita veche) da tot pervers e
) are in continuare chef de cateluse
In nici un caz, e vorba de tine ori esti prea stresata ori nu te mai atrage partenerul sau alte probleme de sanatate