| Barajag a întrebat:

Incerc iar sa postez, deoarece prima intrebare mi-a fost respinsa pe motiv ca a avut continut obscenbig grinDar asta este.
De ce nu mai am chef de "love"? Din cauza ca mi-am dat blanita jos?hee hee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, draga Ursuliko, am ajuns sa o vad si pe asta, tocmai tu sa intrebi asa ceva? Te stiam draga Doamne cu un libidou.ehei!hee heeIn fine, ori ti-a venit primavara de hac si ai naparlit prea tare, ori esti prea stresata, te gandesti la drumul spre patria in care te-ai nascut, desi nu vad cu ce te-ar incurca asta, ori ursul tau nu te atrage, ori esti bolnavioara, draguta mioara(pardon, ursoiaca!)
Ei si sa nu se uite cei mici, dar iti dau un tratament simplu; vizioneaza niste filme xx...si pofta vine mancand! Succes!

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ce are parul pubian cu cheful de sex?!

| cretzufinish a răspuns:

Ar trebui sa mearga si la tine zicala cu "isi schimba parul dar naravul ba" cu toate ca esti ursoaica, deci trebuia sa ramana pofta. Dar de ce ti-ai dat-o jos? Erai in calduri?hee hee

| kaya a răspuns:

Hmmm stii tu pofta vine mancand big grin si poate o sa iti vina pofta de "love" dupa ce trece primavarahee hee Sau fa si tu ceva, ceva laughing sa iti revina pofta kiss

| mihaa a răspuns:

In orice relatie la un moment dat apare monotonia e ceva normal asta, tot ce trebuie este sa avem putere sa depasim acest moment, si incearca sa petreci mai mult timp alaturii de parter,

| remus a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun in ce priveste love, doar ca; pofta vine mancand! blanita este bine ca ai renuntat la ea, fara blanita este mult mai apetisanta, parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Roby67 a răspuns:

Tu nu mai ai chef? Hai ca am auzit-o si pe asta rolling on the floorwinking
Astenia de primavara, lasa ca trece si se intoarce mult mai puternica "pofta".

| dienuk a răspuns:

. nu esti singura care isi da ''blanita'' jos, daca ne-am pierde toti cheful de ''love'' din cauza asta, nu si-ar mai da nimeni ''blanita'' jos. corect?laughing

| vlad93fcv a răspuns:

Stiu si eu. laughing) si cainele meu a naparlit (a scapat de blanita veche) da tot pervers e laughing) are in continuare chef de cateluse

| bursuc a răspuns:

In nici un caz, e vorba de tine ori esti prea stresata ori nu te mai atrage partenerul sau alte probleme de sanatate happywinking