| georgia a întrebat:

Incerc sa raman gravida de 3-4 luni si nu se leaga nimic.luna asta mi-a venit doar o zi si a doua a curs ffff putin.
oare am ramas sau ma bucur degeaba? credeti ca e posibil asa o minune? va rog raspundeti-mi cat mai repede.mersi

Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Cumpara test de sarcina si o sa vezi raspunsul... daca nu esti gravida nu te speria ca 3-4 luni nu e mult... abia dupa un an jumate sa iti faci griji... pana atunci incearca sa mergi la un ginecolog sa te invete cum sa iti calculezi perioada de ovulatie... cand esti la ovulati trebuie facut sex... inainte se perioada de ovulatie sotul tau sa fie abstinent 3 zile (fara orgasm)... iti va da sfaturi si ginecologul ce trebuie facut sau ce analize ar fi necesare pentru amandoi. bafta multa

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa fie o sangerare pe sarcina. Fa-ti un test de sarcina si, indiferent de rezultatul lui, du-te la ginecolog. Repede!

| nicky a răspuns:

Fa un test de sarcina ca sa afli si dupa aceea mergi la medic, el iti va da sa faci niste analize sa vada daca sunt ceva probleme pentru care nu ramai insarcinata. Sotul tau poate face si el o spermograma sa vada daca cu el e ok. Succes.

| danonino girl a răspuns:

Poi daca e posibil sa fi ramas insarcinata poti sa te convingi foarte usor... fugi la farmacie si cumpara un test de sarcina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti pierde speranta. In situatia ta sunt si eu numai ca mie nu imi da sperante asa mari legate de ciclu. Poti sa te duci la farmacie si sa iti iei un test de sarcina sa fii ci mai sigura. Te pup si mult noroc. Doamne ajuta.

| cristina_3929 a răspuns:

Se poate sa fi insarcinata... dar cand esti nu iti mai vine ciclu deloc...nici macar o zi... oricum se poate...pentru a afla mergi la un medic ginecolog si vei afla...bafta

| dianaforu a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa nu te bucuri decat atunci cand vei face testul si iti vor aparea 2 linii...si eu incerc de 8 luni si tot nimic...sadsad

| ralumir a răspuns:

Trebuie sa-ti faci un test si sa vezi care este rezultatul si in functie de asta, du-te la un control ginecologic, poti sa ai si o dereglare