| Andandut a întrebat:

Incerc sa scurtez intrebarea,povestea si tot. Intrebarea ar fi: Oare nu ma mai doreste? Suntem in orase diferite, el e la lucru, vine vara asta acasa definitiv. Vorbind cu el pe mess,i-am aruncat o perla de genul: mai bine nu mai facem dragoste pana cand nu ne casatorim.(bineinteles ca am aruncat perla asta in gluma,ca sa-l necajesc,dar pe de alta parte si ca sa vad daca ma doreste si este atras la maxim de mine). Bun. El a raspuns: iti respect deziciile,facem cum zici tu,nu sunt obsedat. Deci nu ma asteptam la asemenea raspuns,ma aste[tam sa isi dea seama ca am glumit,ma asteptam sa imi zica ca nu rezista fara sa ma atinga,ca ma doreste,ca ma iubeste,etc. Eu prin acea "perla" aruncata mentionez ca vroiam sa vad daca ma doreste si fizic, nu stiu de ce dar nu am incredere in mine,nu ma simt atragatoare pentru el. Vreau sa mai mentionez ca ne-am inceput viata sexuala, a fost primul barbat din viata mea. Va multumesc daca ati avut rabdare sa cititi totul si va rog sa-mi dati niste sfaturi, pentru ca nu stiu ce sa cred din acel raspuns al lui. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Beatriceeee a răspuns:

Nu inteleg. cum adica "iti respect deciziile, facem cum zici tu, nu sunt obsedat" faptul era deja facut. Tu ai facut deja dragoste cu el, deja te-ai daruit lui. ce mai vrea? Uite vezi asta se intampla cand nu te gandesti bine daca persoana cu care iti incepi viata sexuala merita. Trebuie sa ai incredere in tine, in felul in care arati.Cu siguranta pe el in atrage ceva la tine, dar asa sunt unii baieti. mai indiferenti uneori.Dar pana la urma daca tot continua sa bata aproprouri din acestea, eu zic ca nu merita. Nu trebuie sa te cobori atat de mult tu ca fata pentru un baiat..cu siguranta mai sunt 100 de baieti care te doresc cu adevarat. te pup si ai grija de tine si in deciziile pe care le vei lua.

13 răspunsuri:
| simiy a răspuns:

Dar poate e chiar asa cum zice adica iti respecta deciziile, sau ti-a raspuns si el in gluma gandindu-se ca daca va fi langa tine tot te va convinge sa faceti dragoste. Nu e atat de rau precum pare situatia ta doar ca tu ai zis ca nu te simti atragatoare si de acolo iti vin gandurile astea. Nu te mai gandi la asta pentru ca el daca nu te-ar gasi atragatoare nu ar fi cu tine, nu ar pastra relatia asta cu cineva de care nu se simte atras.

| sebysebyca a răspuns:

Bleah! i se rupe de tine! ti-a pus-o, a plecat si el la cules capsuni, vine acasa cu 50 euro in buzunar si vrei sa moara dupa tine! parerea mea? o sa ti-o puna si inainte de nunta, dar cu tine doar atat! nunta o sa fie cu altul!

| Andandut explică (pentru sebysebyca):

Hai sictir, nu judeca tu viata altora! Nu ai inteles nimic din intrebare! Du-te si ia-o la misto pe mamicutza tawinking! Poti manca cat vrei, ca oricum ai ignore incepand din acest moment!

| Lavinia101210 a răspuns (pentru Andandut):

Am inteles ca si el ti-a raspuns urat...dar tu nu da dovada de fata needucata el da dovada de un nesimtit. Si in legatura cu prietenul tau e clar ca te iubeste mai ales ca v-ati inceput viata sexuala happy

| antiprostie a răspuns (pentru Andandut):

Sebysebyca ti-a raspuns dupa cum ai meritat! dovada raspunsul tau cu hai sictir! iti meriti soarta!

| Andandut explică (pentru antiprostie):

Hai sictir si tie laughing, probabil ai fi gelos daca nu ti-as raspunde la felbatting eyelashes

Tziganco!

Hai sictir inca o data poate te saturilaughing

Sictir zii matii cea nebuna! nebuna ca te-a facut pe tine si nu te-a avortat cand trebuia! de parca a fost nevoie sa mai infecteze globul cu un gunoi ca tine!

Sictir!

| Mookie a răspuns:

Vaii, mi-e rău! Cum puteţi voi, fetele, să complicaţi atât de mult lucrurile simple, ca apoi să daţi vina pe partener pentru asta...Răspunsul băiatului este mai mult decât normal şi decent,ţinând cont de faptul că nu avea de unde să ştie că ai chef de glume. Dacă îţi zicea "că nu mai rezistă fără să te atingă,că te doreşte,etc." probabil îl considerai vreun obsedat sexual,apoi te plângeai că te simţi folosită de iubitul tău. Asta e dovada sinceră că te iubeşte cu adevărat,că ţine la tine nu doar pentru că-i satisfaci nevoile sexuale ci pentru că eşti acel partener de care are nevoie. Având în vedere faptul că el deja a obţinut "trofeul" de la tine, asta e mai mult decât dovada clară a iubirii.Mie, unu, nu mi se pare un răspuns de plâns, ci de admirat deoarece ai un iubit atât de înţelegător.

| Andandut explică (pentru Mookie):

Mda, este si asta o solutie, nu contest ceea ce ai zis, iti dau dreptate. Dar eu am interpretat altfel, el a fost prea dur in exprimare cu acea replica, a folosit si cuvantul "obsedat". nu stiu, mi s-a parut dur intr-un fel. Am dedus ca nu il atrag. Bine ca poate problema este si la mine, ca ma simt eu complexata de felul cum arat, sunt perfectionista, poate ar trebui sa imi mai schimb si eu modul de gandire.

Merci pentru raspunsuri tuturor!

| maia80 a răspuns:

Eu cred ca la fel ca si tine el astepta ca tu sa-i zici:iubire astept cu nerabdare sa fim mai mult timp impreuna, sa facem dragoste sa nu pierdem nici un minunt fara sa ne dovedim dragostea unul altuia. Cand tu ai pus acea conditie din mandrie el nu a protestat din contra poate a inteles ca tu vrei sa te departezi de el pentru ca nu esti fericita langa el, incearca sa-i spui si sa-i arati ca il doresti la fel de mult si fal sa-si recunoasca si el adevaratele sentimente. Nu te mai juca cu glumele in dragoste nu se glumeste Bafta