anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incercam sa facem inca un copil(avem o fetita de 3 ani), dar nu am reusit pana acum (de vreo 10 luni). Am facut si niste teste din care reiese ca spermatozoizii satului sunt in regula, insa la mine medicul a spus ca nu am sau cel putin in luna cand a fost facut testul nu aveam ovulatie. Am facut si test de ovulatie lunile urmatoare dar nu prea sunt sigura de rezultat fiindca se vedea ceva si din dunga a doua dar nu pronuntat. Nu mai stiu ce sa fac, cu lunile care trec sunt tot mai disperata. Va rog sfatuiti-ma, va multumesc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incercati sau voi chiar vreti? ...lasa testul sora draga, punete pe practica si cu cat preludiul e mai lung cu atat ejacularea e mai abundenta, vreau sa spun ca se mai adauga cateva de milioane de spermatozoizi in plus, vorba lui bietul lenin...munceste,munceste,munceste!

2 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Spermatozoizii ''satului''? vezi ce naspa este limba romana? gresesti o litera si se schimba radical sensul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foloseste Testerul Donna pentru ati verifica fertilitatea lunar. Poti sa l achizitionezi de pe net la un pret de 135 lei.http://www.madalinas.ro/informatii/2%20instructiuni%20de%20folosire.php. Succes! 1