| Inna_1107 a întrebat:

Increderea naste dragoste sau dragostea naste increderea? Ce parere aveti voi?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din dragoste adevarata se trag toate concluziile fidelitate, pace, armonie si incredere.

| IloveME a răspuns:

Eu cred ca increderea naste dragostea...dc? atunci cand exista incredere poti sa cunosti persoana respectiva asa cu e cu adevarat.
dragostea naste d putine ori incredere.degeaba iubesti daca nu ai incredere in acea persoana! vor exista multe certuri in privintza asta! aici vad eu zicala aia d la dragoste la ura e doar un pas!

| elena a răspuns:

Dragostea nu poate exista fara incredere, sunt in simbioza...

| Bog15 a răspuns:

Merg pe a II-a varianta, poti sa ai incredere in cineva si sa nu il iubesti, dar daca iubesti pe cineva automat vei avea incredere in el, asta e o dragoste sincera

| marthaa a răspuns:

Depinde de fiecare om.Cateodata increderea poate naste dragoste, iar daca exista cele doua intr-un cuplu atunci acel cuplu este un cuplu fericit.Increderea se castiga foarte greu dar se poate pierde intr-o secunda.Din pacate omul nu este perfect si niciodata multumit. Ceea ce oamenii doresc de fapt, nu este cunoasterea, ci certitudinea.Iar dragostea fara incredere nu prea e dragoste.Asa ca mai degraba increderea naste dragoste.

| Alexandrina_1467 a răspuns:

Eu cred ca dragoste naste incredere.
dar depinde si de situatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte puteam sa spun ca dragostea naste incredere pentru ca nu credeam in dragostea care vine pe parcurs si doar in cea la prima vedere. Acum sunt sigura ca este invers deoarece in timp increderea, dorinta, emotia se transforma in iubire.

| JOHNGOGU a răspuns:

Dragostea mai naste si monstriiiiiiiiiiii

Întrebări similare