Din dragoste adevarata se trag toate concluziile fidelitate, pace, armonie si incredere.
Eu cred ca increderea naste dragostea...dc? atunci cand exista incredere poti sa cunosti persoana respectiva asa cu e cu adevarat.
dragostea naste d putine ori incredere.degeaba iubesti daca nu ai incredere in acea persoana! vor exista multe certuri in privintza asta! aici vad eu zicala aia d la dragoste la ura e doar un pas!
Merg pe a II-a varianta, poti sa ai incredere in cineva si sa nu il iubesti, dar daca iubesti pe cineva automat vei avea incredere in el, asta e o dragoste sincera
Depinde de fiecare om.Cateodata increderea poate naste dragoste, iar daca exista cele doua intr-un cuplu atunci acel cuplu este un cuplu fericit.Increderea se castiga foarte greu dar se poate pierde intr-o secunda.Din pacate omul nu este perfect si niciodata multumit. Ceea ce oamenii doresc de fapt, nu este cunoasterea, ci certitudinea.Iar dragostea fara incredere nu prea e dragoste.Asa ca mai degraba increderea naste dragoste.