Faza ca nu inteleg dc il refuzi,daca intr-adevar el e cel care iti place tie!
dragostea e foarte frumoasa atunci cand e impartashita!
vb cu x! intreaba-l c vrea d la tine(e greu, stiu cum e!) j daca il simti sincer cu tine, fi si u! sp ca ai p altcineva pentru care nu simti nimic mai mult decat respect! sp tot daca vreau ca relatzia voastra sa fie bazata p incredere si respect!
succes!(sa stii ca nu ti-a rasp o adolescenta)
Sti ca mai e o vaianta... nu stiu de ce dar pot sa fac pariu ca nu poti sta fara un "prieten" si nu cred ca am sa pierd... ai putea sa incerci sa iei o pauza de la amandoi de cateva saptamana si poate dupa aceea o sa vezi lucrurile altfel.
Alege-l pe x.din cate vad, y e doar un tip de treaba alaturi de care "nu ti se inmoaie genunchii". deci, x e adevarata iubire.nu pierde iubirea adevarata.in plus, recunostinta si dorinta de a nu rani pe y nu sunt suficiente pentru a continua o relatie alaturi de el daca iubesti pe altcineva.
Daca crezi ca x merita,si poti avea o relatie asa cum iti doresti tu cu el, atunci fa-o. Vorbeste cu y si spune-i ca nu vrei sa-ti bati joc de el dar tu te gandesti tot la x.
Asta doar daca tu crezi ca va merge cu x. Daca nu, continua cu y
Pai tu trebuie sa il alegi pe cel care iti place mai mult...conteaza s iti placa tie n la parintii tai
Mutubal întreabă: