Poate la unii "merge".
Eu sunt mai naşpa de-atât şi pe mine doar mă face să fiu ferm convins că am luat decizia corectă de a mă îndepărta de ea dacă începe să devină indiferentă.
Nu mă înţelege greşit, mă simt dependent emoţional de prietena mea dar asta nu înseamnă că m-aş lăsa călcat în picioare sau m-aş transforma în căţeluş.
Câtă vreme avem gură, vorbim. Cu indiferenţa eu recepţionez mesajul clar. Nu mai vrei nimic de la mine, pa!
Depinde. Pe baietii profunzi doar ii indeparteaza. Eu cel putin as merge in aceeasi directie si chiar daca ar fi fost ceva sentimente, ar muri ca urmare a unei astfel de actiuni. O fata nu poate decat sa greseasca daca vrea sa fie indiferenta sau sa ma faca gelos.
Hm, stai sa ma gandesc Da, am experimentat trucul acesta si da, a dat roade; doar ca eu nu mai vroiam
Trebuie sa stii, sa alegi momentul potrivit pentru a fi indiferenta. La mine de exemplu, merge intotdeauna. Prientenul meu este genul de baiat smecher...care asteapta ca fetele sa il caute pe el. Dar eu i-am explicat clar, ca eu nu sunt genu care sa umble dupa baieti. Si daca vede ca eu nu il sun, imediat ma cauta el.