| awayinthedark a întrebat:

Indiferenta face intr-adevar un baiat sa se intoarca la tine? Ati experimentat "trucul" daca il pot numi asea?

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Poate la unii "merge".
Eu sunt mai naşpa de-atât şi pe mine doar mă face să fiu ferm convins că am luat decizia corectă de a mă îndepărta de ea dacă începe să devină indiferentă.
Nu mă înţelege greşit, mă simt dependent emoţional de prietena mea dar asta nu înseamnă că m-aş lăsa călcat în picioare sau m-aş transforma în căţeluş.
Câtă vreme avem gură, vorbim. Cu indiferenţa eu recepţionez mesajul clar. Nu mai vrei nimic de la mine, pa!

| Bacemi a răspuns:

Depinde. Pe baietii profunzi doar ii indeparteaza. Eu cel putin as merge in aceeasi directie si chiar daca ar fi fost ceva sentimente, ar muri ca urmare a unei astfel de actiuni. O fata nu poate decat sa greseasca daca vrea sa fie indiferenta sau sa ma faca gelos.

| Elena1234456 a răspuns:

Daca baiatul te vede indiferenta, nu se mai intoarce.

| Luori a răspuns:

Hm, stai sa ma gandesc thinking Da, am experimentat trucul acesta si da, a dat roade; doar ca eu nu mai vroiam laughing

| marymaryanne a răspuns:

Cu siguranta da, daca te iubeste.am facut asta si mi-a iesitwinkingbafta si pup

| divinuu a răspuns:

Depinde de caracterul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa stii, sa alegi momentul potrivit pentru a fi indiferenta. La mine de exemplu, merge intotdeauna. Prientenul meu este genul de baiat smecher...care asteapta ca fetele sa il caute pe el. Dar eu i-am explicat clar, ca eu nu sunt genu care sa umble dupa baieti. Si daca vede ca eu nu il sun, imediat ma cauta el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma, nu vreau sa te sucaresc, dar dupa fete nu se alearga, ca vin singure, bre! Daca nu vine singura, ii zic ca o musc de nas si nu numai de nas. Ai inteles, awayinthedark, sau te musc de nas?

Întrebări similare