Ma bucur ca mi ai raspuns, crezi ca exista femeii trecute de 30 de ani care se compromit cu barbati desi nu le atrage fizic?
Evident ca sunt, alea sunt fomistele disperate dupa bani.
Crezi ca ar sta una cu tine, daca nu o atragi fizic dar vrea o familie?
I don't know!
Nimeni nu poate stii cu siguranta dar eu cred ca un om sanatos va atrage pe cineva la un moment dat. Mi se pare greu sa cunosti pe cineva daca nu prea ai contact cu oameni sau daca esti prea cuminte prea timid. Se intampla multora sa fie singuri nici eu nu inteleg
La tine nu uratenia e problema, dar esti bleg si vorbesti mult si fara rost. Aici pe site, uneori esti simpatic, dar daca ar fi cineva in viata reala care sa te asculte in fiecare zi, in doua luni isi ia campii si se duce. Te tot vaiti ca esti urat in loc sa intelegi ca nu asta e problema ta in raport cu femeile. Atitudinea ta le face sa nu te vrea.
Nu ma vait omule,sunt sincer asta e problema, sunt sincer cand spun ca ce imi place mie lor nu le place, nu e vb ca ma plang, e vb ca asta e adevarul, e ca si cum as nega ca exista luna de pe cer, sau sa cred in ingerasi doar de dragul de a crede ca cineva ma ajuta la greu, eu sunt sincer cu mine dar si cu alti, nu e vorba de a te plange
"Nu ma vait omule..."
Tu nici nu-ti dai seama in puii mei ca asta faci...Sau iti dai, dar ne minti pe noi ca ai impresia ca nu, ceea ce e tot naspa.
"sunt sincer cand spun ca ce imi place mie lor nu le place"
Si cam ce iti place tie si lor nu?
"eu sunt sincer cu mine dar si cu alti"
Nu, nu esti, nici cu tine, nici cu altii. Mai nasol e ca intr-adevar, tu s-ar putea sa nici nu-ti dai seama de asta de asta. Si asta e una dintre lucrurile care nu te fac "o partida" pentru majoritatea femeilor.
Nu exista nici un motiv intemeiat sa credem ca in viata reala esti diferit de cum esti aici. Repet, uneori esti simpatic asa, pe termen scurt, de aia si ajungi in friend zone, dar nu e ce trebuie unei femei pentru a vrea sa construiasca ceva cu tine pe termen lung.
Pentru unii nu si pur si spiplu pentru ca nu vor sa aiba o jumatate.
Si la fel cum a zis VictorVarg
RAY întreabă: