Ambele.Cind un partener este infidel el se dovedeste a fi un las, un tradator si un mincinos, bla, bla, bla.
Si in acelasi timp el greseste fata de partenerul fidel.Pentru ca nu i-a fost cast.
E un sir de notiuni legate una de alta si nu mai dai de capat.
Celor care le pare rau ca au fost infideli si nu o mai fac ii o greseala
cei care fac pentru ca asa vor este o tradare
Hm eu zic ca conteaza na...
greseala hmm cam greu sa crezi asa ceva
infidelitate (funda cumva)
Daca nu te iubeste e o tradare. Daca te iubeste e o greseala. Si ambele se imbina, iar infidelitatea este o tradare si o greseala. In cantitati egale!
Cand ti la cineva devi mai posesiv sentimental.Asa ca raspunsul e tradare, ca dor nu se culca cu altcineva, vine la tine cu bomboane sau mai stiu eu ce, si iti zice "scuze. am gresit", o ierti si gata./:-)
La intrebarea asta se vad c.rvele. Toate cele care raspund greseala sunt niste panarame.
E tradare fata de partener cand implica sentimente pentru cel cu care insala.
E greseala cand e vorba doar de sex.
Infideliatea, la oameni este un lucru normal, noi suntem singurele mamifire, monogame, natura nu ne vrea, sa fim, pe viata cu o singura persoana.
Deci infidelitatea e ceva normal, natural, parte din viata noastra.
N-am înşelat şi nici n-am fost înşelat (sau mă rog... n-am aflat).
Dar bănuiesc că m-aş simţi trădat
Infidelitatea la barbati e ceva superficial, se poate intampla, fidelitatea sentimentala conteaza pana la urma... La femei in schimb e o mare tradare.
Viata nu e alba sau neagra, depinde de natura gestului si de circumstante. Ipocritii sunt rugati sa arunce piatra primii, ca de obicei.
Buna, infidelitatea este o tradare. Din moment ce noi ne asteptam ca oamenii sa fie corecti cu noi, sa ne spuna adevarul , atunci daca cineva nu face acest lucru greseste. Nu?