| marry95 a întrebat:

INSELATUL, o problma foarte intalnita in zilele noastre! Daca tot nu ne cunoaste nimeni, ia sa vedem cati au curajul sa recunoasca daca au inselat sau au fost tentati se faca acest lucru? Te lasa inima sa inseli cand iubesti? De ce ati inselat?

109 răspunsuri:
| NameHarris a răspuns (pentru marry95):

Mersi!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru marry95):

Mda... e chiar naiva sa creada asa ceva. pe de alta parte e si rau asta, el o minte cu o chiestie asa balana (ca i-a zis ca nu face.).

| marry95 explică (pentru NameHarris):

Sa cresti mare, mare laughing)

| kkkmakafull a răspuns:

Eu am inselat, l-am inselat cu doi pe actualul, el m-a iertat, dar tot nu m-am lecuit, l-am mai inselat cu inca unul(habar n-are)noi avem 8 luni, el a zis ca se jura cu mana pe biblie ca nu m-a inselat, e genul care nu minte, in fine..sunt o scorpie, dar il iubesc...culmealaughing

| marry95 explică (pentru kkkmakafull):

Si cand il inseli nu te gandesti la el? Nu te simti vinovata cand stii ca el te iubeste si tu l-ai inselat de atatea ori? :?

| marry95 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu de ce dar am impresia ca nici ea nu crede ca el nu a facut nimic

anonim_4396

Iti dai seama. e imposibil asa ceva, ce naiba. mai ales daca arata si ea oarecum bine, sa vezi asa ceva zilnic, tot te duce gandu la "necurate" numai zic ce vezi pe strada. si acum vara, imi e mila de el, ca si de mine laughing

| marry95 explică (pentru anonim_4396):

Si mie mi-e mila de voi laughing nu mai stiti pe unde sa priviti si pe cine sa alegeti din atatea,, bunaciuni" laughing Eu zic ca ar trebui sa faci si tu o pauza de cel putin 2 ani...sau tu ai rezista mai mult? laughing

| Anonymous999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ma nu e nimic pervers e doar o poza, perversitatea difera. Cu mine nu-i nimic poate ce imi placelaughing imi plac dresurilelove struck

| Anonymous999 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei vad si eu ce scrieti aici pff si nu sunt naiva asta e adevarul, de ce va este asa greu sa credeti? Nu toti baietii sunt la fel hah si nu stiu cum am ajuns sa vorbim despre viata mea sexuala pe care nici nu am inca...oh go on

anonim_4396

Sunt deja pe bara de 2 ani laughing. deja depasesc record ce sa mai.

| Star4u a răspuns:

Da, am inselat, si eu cred ca daca nu ai motive, nu o faci, sa fim seriosi ce prost pe lumea asta ar insela persoana pe care o iubeste?

| Floricikmov a răspuns:

Da sincer am inselat pentru ca am auzit cateva minciuni spuse de el pe la spatele meu si m-am enervat si am facut nu am facut-o doar de dragul de a face ci pentru ca m-am enervat cum si el aputut sa o faca am facut-o si eu.

| NameHarris a răspuns (pentru marry95):

NU cred ca mai este nevoielaughing)

| kkkmakafull a răspuns (pentru marry95):

Sincer....nu laughing

| Smack88 a răspuns:

Tentat am fost. dar din principiu nu am facut-o.

| Smack88 a răspuns (pentru KinderRM):

Ti-ar placea ca gagica-ta sa se sarute cu altii si tu sa afli? apoi sa vina sa-si ceara niste penibile scuze?

| KinderRM a răspuns (pentru Smack88):

Bineînţeles că nu. Dacă face, dispare.

| floriana08 a răspuns:

Femeile cu care esti inselata nu inseamna nimic pentru iubitul tau.Ei dar isi bat joc de ele si stiu ca sunt niste curve si le abandoneaza.Niciodata nu ai sa vezi un barbat care se respecta cu o femeie de genu undeva.Doar isi bate joc si pa.Asta daca este barbat si te iubeste si te pune pe tine pe primul loc.