anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Insfirsit si la mine se incepe zilele cu soare. Dupa o cumplita poveste de dragoste. am gasit o fata care intr-adevar ma iubeste comparand cu fosta. ma cuprinde de parca nu m-ar fi vazut 1 an, ma saruta dulce de parca ar fi ultima oara si ma iubeste asa cum se iubeste intr-adevar. Stau acum si ma gindesc. Cum e viata asta. Azi plingi mane rizi, azi suferi mane esti bukuros. Voi ce credeti si de aceasta data o sa dau in bara cu dragoste? Sau nu face sa ma indragostesc liulea?

Răspuns Câştigător
| Loredana_4793 a răspuns:

Depinde doar de tine. E bine ca actuala ta prietena iti arata iuberea, poate fosta era mai introvertita si de asta iti dadea impresia ca nu te iubeste, ca era rece.Viata intr-adevar are suisuri si coborasuri, nu este nicio persoana care sa aiba drumul drept in viata sa.Azi plangi dar maine se iveste soarele, mereu sa tii minte asta, mereu sa iti aduci aminte ca oricat de suparat ai fi, ceva al tau e pus deoparte si te asteapta doar trebuie sa il cauti. Spune-i prietenei tale ca o iubesti, exprimati sentimentele, spune-i de ce te temi, in acelasi timp sa iti spuna si ea, nu va ascundeti in spatele orgoliului sau al rusinii.Chear daca relatia asta nu va tine pana la adanci batraneti, vei incerca.Nu trebuie sa gandesti atat de negativ, gandeste-te la momentele pe care le petreci cu ea, frumoase, urate toate fac parte din relatia voastra. Daca vrei sa mearga relatia asta trebuie si tu si ea sa invatati sa iertati anumite defecte ale partenerului si cu timpul sa le corectati.Nu ai cum sa ai totul din prima, trebuie sa castigi(ma refer la incredere si iubire 100%). E bine cand cineva te cuprinde in brate cu atata pasiune, te saruta cu foc, dar acelasi lucru trebuie sa il faci si tu, nu numai ea.
Acum depinde doar de tine si de ea, de deciziile pe care le veti lua impreuna.
Mult succes in noua relatie si sa ai parte de tot ce iti doresti. Te pup!

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca intr-o luna de la o despartire la care cica sufereai, te-ai "indragostit" din nou, atunci e clar ca nici macar nu ti-a pasat de fosta. Presupun ca inca nu te-ai indragostit niciodata cu adevarat ca sa vezi ce inseamna, asa ca poti avea genul asta de relatii pasagere fara probleme, de vreme ce practic nu te implici deloc. Daca este vorba de o relatie serioasa, gandeste-te bine, fiindca sentimentele adevarate, daca se rup, lasa rani care se vindeca in ani de zile.

| mgtow a răspuns:

Tu stii ce faci...

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu nu as miza ca te iubeste dupa doar o saptamana-doua, asteapta sa iti demonstreze.

Fii mai prudent si nu pune suflet decat abia dupa o perioada!
Oricum, respectiva fata te va ajuta wsa o uiti pe fosta, ea e un fel de ''tampon'' vindecator! Totusi nu iti bate joc de ''dragostea'' ei ca nu merita!

Comporta-te frumos cu ea, dar nu sari cu ''te iubesc!'' imediat!

| Alisa a răspuns:

Pai din cate am citit eu in intrebarile tale, abia ai terminat cu povestea ta de dragoste, cred ca nu au trecut nici 2 saptamani, si tu deja esti cu altcineva si deja crezi ca te iubeste intr-un termen asa de scurt?
Asa imediat? Pai ca sa iubesti pe cineva trebuie sa treceti impreuna prin anumite greutati, sa fiti alaturi unul de altul, sa va cunoasteti, etc si abia apoi iti dai seama cat poti sa iubesti persoana respectiva, nu asa hai ca iubim si noi dupa cateva zile.
Eu zic sa stai bine sa te gandesti ca sa nu pui suflet asa de repede si sa patesti cum ai patit prima oara. Te-ai lovit o data, inca nu te-ai invatat minte? Vrei sa te lovesti a doua oara?
Nu vreau sa crezi ca te critic, sau ca te judec, chestii de genul asta, doar ca ia-ti cateva zile si gandeste-te la tot ce se petrece in viata ta si nu te arunca asa repede "in joaca de-a iubirea" cum este mai nou pentru unii.
Bafta multa!

| ATHOS a răspuns:

E vremea ta Vadik! Traieste-o!

| AnonimA a răspuns:

Buna :*pai eu zic sa nu pui suflet asa de mt ca nusti ca o fi pana la urma

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Mda, intr-adevar! Ce e viata asta1 Azi stii gramatica, maine o nimeresti, poimaine nu mai stii nimic.

Dar dragoste sa fie ca in rest avem de toate!

Daca o sa o dai in bara, asta-i treaba! O sa mai fie o fata care o sa te cuprinda, o sa te sarute dulce...Chiar asa, apropo. Dupa ce o dai in bara si cu tipa asta saruturile ei ti se vor parea tot dulci?

Plus, in momentul in care incepi sa o compari o tipa cu alta, inseamna ca nu prea ai timp sa o si cunosti cu adevarat. Ia zi, tie ti-ar conveni sa te compare cu fostul?

| Pacala a răspuns:

O sa treaca, asa cum trece orice relatie la varste mici. happy Nu mai pune chiar atata suflet, o sa-ti fie mai folositor. Las-o sa te iubeasca, ii trece in cateva luni sau cativa ani:p

| bianka93 a răspuns:

Nu cred ca o dai in bara ca dragostea... fata asta inseamna ca te iubeste ca adevarathappy

| Mihai_3714 a răspuns:

Mda...este adevarat. Depinde si cum este caracterul tau. Daca te iubeste cu adevarat sa stii ca esti un om norocos si iti sugerez sa nu o dai in barawinking. Bafta