| maru_5127 a întrebat:

Intaarzie menstra de la masturbare(cu degetul meu pipaind clitorisul)? sau ca m-am scaldat in garla si erau si baieti? mentionez m-am scaldat in pantaloni trei sferturi.imi intarzie de 6 zile, sunt gravida? mi-e frica am ciclu de la 9 ani, acum am 15.niciodata nu mi-a venit regulat, a intarziat si 3 saptamana in mai, apoi in iunie 2 saptamana si in iulie 3 zile.acum(august 6zile si nu apare. mi-e frica. c pot avea?

7 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Daca nu a existat pentrare nu ai cum sa fii gravida!
poti sa te scalzi si in sp>>ma ca tot nu ramai!

pa, pa/.

| Libelle a răspuns:

Nici una la un milion nu sunt sanse...
stai linistita numai gravida nu esti
da asa esti tu nu-l ai regulat.
menstrtuatia nu intarzie de la masturbare si nici ca ai facut baie unde erau baieti, ce naibii ce crezi. ca au facut in apalaughing?

| Zenithf a răspuns:

Fie ai ciclul neregulat, fie ai facut cistita. Daca pipi-ul are o culoare mai inchisa sau te ustura cand faci, stii.
Ai grija si de fiecare data cand mergi la garla sau cand stai pe ceva rece, sa faci o baie de sezut cu ceai de coada calului, te protejeaza de multe probleme. Pentru un ciclu regulat bea ceai de coada soricelului.
Oare de cate ori am scris de coada calului?

| Derye a răspuns:

@maru: logica ta iti spune ca intrand in apa cu baietii ramai gravida?
Te poti masturba de 5 ori pe zi si menstruatia o sa-ti vina.
Ai ciclu neregulat. E normal sa intarzie.

| sweetgirl_2938 a răspuns:

Nu esti gravida, doar ca la unele fate le mai intarzie ciclu la alte le vie regulat, daca er fi prima data cand iti intarzie poat sa iti faci probleme dar stai linistita nu te panica.

| semy a răspuns:

Jocuri888 una la 1 milion? ma faci sa rad, adica mergand la plaja la picina nu ai ce sa patesti e imposibil rolling on the floor, atata timp cat nu ai avut contact direct cu lichid preejac sau sperma nu ai de ce sa iti faci griji, e imposibil sa fii

| jocuri888 a răspuns:

Gravida nu ai cum sa fi sunt sanse 1 la un milion laughing stai linistita o sa iti vina asa am patit si eu cu prietena mea m- am speriat ca... stai fara grija ca o sa iti vina si ciclu