| maru_5127 a întrebat:

Intaarzie menstra de la masturbare(cu degetul meu pipaind clitorisul)? sau ca m-am scaldat in garla si erau si baieti? mentionez m-am scaldat in pantaloni trei sferturi.imi intarzie de 7 zile, sunt gravida? mi-e frica am ciclu de la 9 ani, acum am 15.niciodata nu mi-a venit regulat, a intarziat si 3 saptamana in mai, apoi in iunie 2 saptamana si in iulie 3 zile.acum(august 6zile si nu apare. mi-e frica. c pot avea?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Însărcinată vei fi dacă ai avut raport sexual neprotejat cu un bărbat.
Posibil să fii răcită, o disfuncţie ovariană, etc.
Bea ceai de creţişoară, reglează menstra pentru că este un reglator hormonal natural.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu esti gravida daca nu ai facut sex, puteau sa fie in garla si 100 de barbati! Probabil ca ai racit la ovare. Atunci cand faci baie cu haine groase(pantaloni in cazul tau!), ele sunt ca o compresa rece pe ovare, pana se usuca, spre deosebire de un slip care se usuca repede la soare! Esti si foarte tanara si la aceasta varsta inca nu vine ciclul regulat! Eu asa m-am imbolnavit o data cand eram de varsta ta. Am stat in strand pana m-a prins ploaia si am luat pantalonii pe mine asa, cu slipul ud, si am venit acasa prin ploaie! Urmarile le-am simtit mult mai tarziu!

| TeoPT a răspuns:

Tu gandesti ce spui? insarcinata nu ai cum sa fii decat daca te-ai f***t. Ca esti f****a in creier si nu gandesti limpede -asta e alta treaba.

Nu e nimic anormal cu tine.

| Derye a răspuns:

Ma fata, ti'am zis si in cealalta intrebare: NU!
Ai lipsa de neuroni, dar gravida nu esti.

| Cătălina a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata. Probabil o raceala mai ales daca apa era rece.

| vyolycy a răspuns:

Doar o raceala

| swet girl 22 a răspuns:

Nu ai nimic grav, gravida in nici un caz nu esti asa ca poti sta linistita. e normal sa nu ai mentruatie regutata, depinde ce varsta ai,

| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Gravida nu ai cum sa fi doar daca te-ai scaldat sau masturbat cu degetul...

eu zic cel mai bine sa consulti un doctorwinking

adica de la 9 ani? nu are cum... n'am mai auzit asa ceva straight face

Bafta!:*

| OverTheLimit10 a răspuns:

Virgina mai esti?