anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intai as vrea sa ma prezint, sunt in clasa a 8-a si sunt indragostit de o fata dintr-a 7-a pe care o iubesc mult dar nu sunt cu eapate pentru ca sunt mai timid.Si acum intamplarea:Intr-o zi am vorbit cu o colega prin biletele si am luat din pacate o nota mica si acea colega care a aflat de nu stiu unde ca sunt indragostit de aceea fata dintr-a 7-a a scris pe un biletel ca va merge sa-i zica ca am luat acea nota, eu incercand sa o conving sa nu mearga... S-a sunat de pauza am intrat in clasa si mi-a dat acel biletel pe care a scris ca va merge sai zica si pe biletel a scris "Il Iubesc!:X" colega mia spunand ca acea fata dintr-a 7-a a scris asta confirmadumi si prietenul meu care a mers cu ea! Acum as vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac? spuneti-mi va rog!

1 răspuns:
| Alina_9354 a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi tu daca ea a scris acel biletel, nu conteaza ca esti mai timid, acum nu ar mai trebui sa fii daca stii ca si ea simte ceva pentru tine! Poate a fost doar o gluma a colegilor tai si e mai bine sa verificiwinking Nu te mananca, e doar o fata si e mai mica ca tinetongue Be strong!:* Bafta!