E posibil ca si el sa se gandeasca la tine la fel de mult. Problema este ca atunci cand ne place mult o fata, noi baietii ne putem transforma din fiinte inteligente, rationale, in necuvantatoare. Ne pierdem, nu suntem in stare sa legam o conversatie sau daca o facem, spunem lucruri ridicole.
Incearca sa faci tu un pas, fetele sunt mai inspirate. Ai grija totusi, sa nu se dovedeasca a fi vreun nesimtit sub masca aceea de baiat timid.
Da, clar ca e timid.
De ce te gandesti la el? Se numeste atractie.
Data viitoare cand te vei mai intalnii cu el, baga-te in seama, vorbeste cu el, etc.
Mult succes .
Cred ca amandoi sunteti problema? Dar cred ca tu ai putea sa spui problemea feminina fata de un barbat si nu cred ca el nu ar mai sta atat de nepasator fata de tine...suucees pe mai departe
Probabil ca il placi. obisnuieste-te cu ideea, nu e nimic iesit din comun. incearca sa legi si tu o conversatie cat de mica, o data de doua ori. a3a oara o va face si el
Se numeste dragoste la prima vedere, in cazut tau e vorba si de dragoste la a doua, la a treia si la a n vedere.cred ca iti place sa il vezi si tocmai asta poate te'a facut sa te indragostesti de el:faptul ca e timid si tu il vezi inabordabil.de obicei ne simtim atrasi de ceva de care simtim ca nu ne putem atinge.nu stiu sigur ce sa iti zic, poti sa cauti un subiect de discutie vechea intrebare "cate e ora" sau nu stiu.gasesti tu ceva de la care puteti devia usor, daca te place va incepe si el sa intre in conversatie cu tine.bafta:*
CalinGabi întreabă: