Buna, stai linistita ca ai ciclu neregulat dar ti se va regla in timp.
Masturbarea nu influienteaza venirea menstruatiei asa ca poti sa stai linistita.
Hei, cum sa fi gravida, tu gandesti? Ce daca te-ai scaldat in garla si erau si baieti? PLus ca aveai si pantaloni, asa ceva e imposibil...doar nu au ejaculat in apa si sperma a ajuns fix in vaginul tau, mai ales ca spermatozoizii mor in contact cu apa.
Relaxeaza-te si revino-ti!
Ciclul poate intarzi din mai multe motive, ca raceala, stressul, etc.
Nu are nimic ca erau si baieti in apa!
Clitorisul se mangaie, se dezmiarda, se adora. "pipaind" nu iti suna ca dracu`?! Daca acum nu intelegi, cand vei avea parte de un partener tandru si care stie cum sa te dezmierde acolo (dar numai cu mainile foarte curate!) vei intelege!
pai poate esti racita la burta...adica menstruatia nu e mereu regulata.masturbarea nu influenteaza ciclul si nu te face sa-ti pierzi virginitatea. ai grija la igiena. obiectele si mainile trebuie sa fie perfect curate. si prin masturbare te poti infecta daca nu esti atenta. deci insarcinata nu ai cum sa fi. nu te speria daca ti. a intarziat mai asteapta sa vezi daca iti vine. sper ca ti.am fost de ajutor**fundita**?
Salut!
Nu ai cum sa fi insarcinata, de asta poti sa fi sigura.Si mai informeaza-te si uh.Nu vezi ca te faci de ras?
, zau asa fato, cum sa ramai gravida doar ca ai fost la scaldat? ca doar lichidul seminal nu curge non stop la baieti, in cantitati maaaari, si in nici un caz nu vad cum ar trece prin pantaloni. ar trebui sa mergi la ginecolog, pentru ca dupa atata vreme ar fi trebuit sa iti vina regulat. eu cred ca esti prea stresatam ia su citeste despre lucrurile astea daca iti e rusine sa intrebi, ca in ziua de azi gasesti o gramada de informatii peste tot, numai daca nu vrei nu te informezi.
Nici nu credeam ca exista pe lume atata PROSTIE! Esti o inculta habar nu ai sa citesi o carte sa te cultivi! Te poate prostii oricine pentru ca esti o fata "saraca cu duhul". Imi este mila de tine!
Dude. Pe bune acum...nu ai cum sa ramai insarcinata.
Crezi ca spermatozoizii trec asa.prin pantaloni, prin apa?
Insarcinata IN NICIUN CAZ nu esti, crede-ma.
Pentru problema ta cu intarziatul ciclului, ar fi bine sa te duci la ginecolog. Dar probabil nu e nimic grav, ci este doar vorba de menstruatie neregulata
Ni se intampla la toate.
Esti gravida doar daca ai facut neprotejat si a eaculat in tine, ca, ca aer nu poti ramane!