| maru_5127 a întrebat:

Intarzie menstra de la masturbare(cu degetul meu pipaind clitorisul)? sau ca m-am scaldat in garla si erau si baieti? mentionez m-am scaldat in pantaloni trei sferturi.imi intarzie de 16 zile, sunt gravida? mi-e frica am ciclu de la 9 ani, acum am 15.niciodata nu mi-a venit regulat, a intarziat si 3 saptamana in mai, apoi in iunie 2 saptamana si in iulie 3 zile.acum(august 6zile si nu apare. mi-e frica. ce pot avea?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De unde sarcină?
O dereglare hormonală ţinând cont că ai de la vârsta de 9 ani.
Consumă ceai de creţişoară, este un stimulent natural hormonal şi reglează menstra. Şi mai uşor cu masturbarea, mai târziu actul sexual nu o să mai aibă niciun efect asupra ta.
Pa, pa.

| Libelle a răspuns:

MI S-A ACRIT de idioata asta de intrebare.
ai fi vreo sfanta sa ramai insarcinata cu aerul.
daca ti-a intarziat mereu de ce dai on and on la intrebarea si gandurile astea deplasate?
ce crezi ca ai facut tu baie cu aia si de-aia ai ramas insarcinata.mai aveai si panatloni scurti.nici daca o bfaceai cu unu acolo imbracata nu era nicio sansa, asa ca fii fata serioasa.
o sa iti vina curand, nu ai tu ciclu regulat ce vrei?
cred ca nu mai dormi nici noaptea ca ti-e frica sa nu fii gravida.stai domne linistita.
si sper ca e ultima data cand vad intrebarea asta de rahat ca m-am saturat de ea.
iti mai zic odata :NU ESTI INSARCINATA!

| Floreenofficial a răspuns:

Nu ai avut contact sexual!

| Dominicc a răspuns:

Ai mai pus intrebarea asta de 4 ori. daca tot erai gravida pana acum incepeai sa te umfli de cand ai pus prima intrebare. Doamne.

| Sara2 a răspuns:

Nu esti insarcinata

| Cronki a răspuns:

Spermatozoidul nu e dotat cu GPS, si daca nu ai facut prostii la garla, spermatozoizii nu sunt interesati de tine! Din cate stiu degetul tau si transpiratia barbatilor nu contine spermatozoizi, deci nici o sansa sa fii insarcinata! Cu siguranta ai racit!

| nellyneliana a răspuns:

Nu are cum sa iti intarzie pentru ca te-ai masturbat si nici ca ai facut baie in "garla" unde erau si baieti. Chiar tu ai zis ca ti-a mai intarziat si alte dati destul de mult. Poate ai capatat o raceala de la apa rece in care te-ai scaldat, cel mai bine e sa mergi la doctor. Ai grija! O zi buna
!

| ToxxxxxyiLiycKxKxKx a răspuns:

Pai pot fi multe la mijloc. 1 ar fi o dereglare hormonala, iar daca ai mai avut intarzaieri e normal, stiu fete cu astfel de probleme la care le-a intarziat si 2 luni jumate, masturbarea e exclusa, ar putea fi si urmarea unui contact sexual neprotejat sau o infectie a ovarelor etc.eu te sfatuiesc sa stai linistita daca ai mai avut intarzaieri.totul va fi bine

| Ioana1984 a răspuns:

Cel mai bine cumpara un test de sarcina, cu 16 zile intarziere ale tale deja iti zice daca da sau nu.Cu toate ca s-ar putea sa ai si o raceala jos, daca ai dereglarile astea de menstruatie.Nu are nici o treaba masturbarea, stai linistita.Pai vezi sa nu vi lasam baietii aia sperma in garla.Controleaza-te ca nu e de gluma.Bafta.