Bună.
De unde sarcină?
O dereglare hormonală ţinând cont că ai de la vârsta de 9 ani.
Consumă ceai de creţişoară, este un stimulent natural hormonal şi reglează menstra. Şi mai uşor cu masturbarea, mai târziu actul sexual nu o să mai aibă niciun efect asupra ta.
Pa, pa.
MI S-A ACRIT de idioata asta de intrebare.
ai fi vreo sfanta sa ramai insarcinata cu aerul.
daca ti-a intarziat mereu de ce dai on and on la intrebarea si gandurile astea deplasate?
ce crezi ca ai facut tu baie cu aia si de-aia ai ramas insarcinata.mai aveai si panatloni scurti.nici daca o bfaceai cu unu acolo imbracata nu era nicio sansa, asa ca fii fata serioasa.
o sa iti vina curand, nu ai tu ciclu regulat ce vrei?
cred ca nu mai dormi nici noaptea ca ti-e frica sa nu fii gravida.stai domne linistita.
si sper ca e ultima data cand vad intrebarea asta de rahat ca m-am saturat de ea.
iti mai zic odata :NU ESTI INSARCINATA!
Ai mai pus intrebarea asta de 4 ori. daca tot erai gravida pana acum incepeai sa te umfli de cand ai pus prima intrebare. Doamne.
Spermatozoidul nu e dotat cu GPS, si daca nu ai facut prostii la garla, spermatozoizii nu sunt interesati de tine! Din cate stiu degetul tau si transpiratia barbatilor nu contine spermatozoizi, deci nici o sansa sa fii insarcinata! Cu siguranta ai racit!
Nu are cum sa iti intarzie pentru ca te-ai masturbat si nici ca ai facut baie in "garla" unde erau si baieti. Chiar tu ai zis ca ti-a mai intarziat si alte dati destul de mult. Poate ai capatat o raceala de la apa rece in care te-ai scaldat, cel mai bine e sa mergi la doctor. Ai grija! O zi buna
!
Pai pot fi multe la mijloc. 1 ar fi o dereglare hormonala, iar daca ai mai avut intarzaieri e normal, stiu fete cu astfel de probleme la care le-a intarziat si 2 luni jumate, masturbarea e exclusa, ar putea fi si urmarea unui contact sexual neprotejat sau o infectie a ovarelor etc.eu te sfatuiesc sa stai linistita daca ai mai avut intarzaieri.totul va fi bine
Cel mai bine cumpara un test de sarcina, cu 16 zile intarziere ale tale deja iti zice daca da sau nu.Cu toate ca s-ar putea sa ai si o raceala jos, daca ai dereglarile astea de menstruatie.Nu are nici o treaba masturbarea, stai linistita.Pai vezi sa nu vi lasam baietii aia sperma in garla.Controleaza-te ca nu e de gluma.Bafta.
Bananacantareata87 întreabă: