| semy a întrebat:

Intarziere menstruatie? prietenu meu ma piseaza la cap sa mergem la un planning familial sa iau anticonceptionale eu ii zic mereu ca nu imi vine menstra si ca mi-a intarziat, a inceput si el sa se ingrijoreze, oare chiar sa fi ramas de la lichid preejaculator 2 stropi pe chilot dar fara penetrare si fara ejaculare, chiar se poate din aproape nimic? nu imi vine menstruatia

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji.Intarzierea menstruatiei e din kuza ca te gandesti mereu ca ai putea fi.In privinta metodelor contraceptive foloseste prez. Stai linistita!

pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

In mod normal nu, ca aia mititei au doar codita, nu si picioare. Sa te linistesti si sa mergi sa-ti faci un test de sarcina, ca sa scapi de griji.
In privinta anticonceptionalelor, iti recomand sa te mai gandesti, si citeste si asta: http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-4.htm
Daca vreti sa faceti folositi prezervativul. Ganditi-va totusi, ca nici o metoda de contraceptie nu-i 100% sigura, nici prezervativul, nici anticonceptionalele, nici orice altceva, va puteti voi asuma riscul de a avea un copil, sau ce veti face in cazul acela?

| Sara a răspuns:

Pai ft bine ca el se ingrijoreaza de asta. Poti ramane bineinteles.Mnah, voi stiti mai bine. FAa un test de sarcina, si apoi la planning cu voi. Pa

| paramore a răspuns:

Nu ai ramas, poate esti racita sau stresata.si prietenul tau a avut o idee buna

| robby212 a răspuns:

Fa sex

| senchiu a răspuns:

Fara penetrare nu prea cred ca ai ramas insarcinata... posibil sa fie de la tine. o dereglare hormonala.parerea mea.